Няколко идеи за километражи голф 2 и 3-съвместно с baTkoTo
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
kristianatanasov написа:pit братче признавам те....![]()
може ли тези:
да ми ги пратиш в реален размер?аз имам принтер за А4,даже си взех и гланцирана лепяща хартия..само ми трябват точните размери за да ги задам на принтера да ги щракне...
Може ли и за мен този километраж в реален размер.Има ли разлика ,защото моя е vdo и е дизел
-
- Автомобил:
- Двигател:
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
За Gigabyte... Колега можем да ти дадем файла ако искаш... Ще ги принтираш по реални размери както ги е направил колегата Пит... И ще пробваш да ги наложиш... Ако станат вече си решаваш къде ще ги правиш лепенките ала бала
За bu4komobil... ще видим какво ще направим по въпроса! Довечера с Пит ще си поиграем
За mafiotkata_f... Колега/колежке, трябват ни сканирани дискове защото аз нямам табло на пасат б3 ако колегата пит има може да направим нещо
В по предишната страница колегата беше обяснил как трябва да се сканират дисковете на километража и оборотомера...

За bu4komobil... ще видим какво ще направим по въпроса! Довечера с Пит ще си поиграем

За mafiotkata_f... Колега/колежке, трябват ни сканирани дискове защото аз нямам табло на пасат б3 ако колегата пит има може да направим нещо

В по предишната страница колегата беше обяснил как трябва да се сканират дисковете на километража и оборотомера...
- Gigabyte
baTkoTo написа:За Gigabyte... Колега можем да ти дадем файла ако искаш... Ще ги принтираш по реални размери както ги е направил колегата Пит... И ще пробваш да ги наложиш... Ако станат вече си решаваш къде ще ги правиш лепенките ала бала
Давай

Или ако можеш ги качи в www.4storing.com и дай линк на ЛС

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
h0nda написа:ако сложите за голф 2 турбо дизелак 91 (скоро ще напрая снимка на таблото) до 200 км и с часовник ще съм ви мн благодарен
мерси предварително
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4074701
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
misho_golfa написа:h0nda написа:ако сложите за голф 2 турбо дизелак 91 (скоро ще напрая снимка на таблото) до 200 км и с часовник ще съм ви мн благодарен
мерси предварително
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4074701
става и за бензин
-
- Автомобил:
- Двигател:
- ruskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://ruskiaopsa.data.bg/pic/Diesel.jpg
Тук има сканиран за Г2 дизел до 200, можеш ли да си поиграеш с него? С коня е готин, нека си остане черен.
В оригинален размер е?
Тук има сканиран за Г2 дизел до 200, можеш ли да си поиграеш с него? С коня е готин, нека си остане черен.
В оригинален размер е?
- Gigabyte
Gigabyte написа:kristianatanasov написа:pit братче признавам те....![]()
може ли тези:
да ми ги пратиш в реален размер?аз имам принтер за А4,даже си взех и гланцирана лепяща хартия..само ми трябват точните размери за да ги задам на принтера да ги щракне...
Може ли и за мен този километраж в реален размер.Има ли разлика ,защото моя е vdo и е дизел
Какво стана.Прати ми ги,че тогава забрави ;D