Идея за поставка за чаша...

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 07 май 2008 18:44

Е това е!

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 07 май 2008 19:00

XpacTa написа:Ето една идея за да не трошите CD:
Изображение

Виждал съм го да се продава в Plesio, а ако там го няма би трябвало да го има в Jar Computers -> ЦЪК

Предварително се извинявам за грубия език ... нямам нищо против теб, но понеже съм идиот няма как да не попитам

Това на к*** си ли да го туря ?

Ако някой може да ми каже откъде да намеря такива като на американското изпълнение ще е най добре ... стоят супер и изглеждат надеждни (имам нящо подобно в жабката но са по плитки).

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Сря 07 май 2008 19:24

Потребителски аватар
bobiwer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobiwer » Сря 07 май 2008 19:40

:applause: :applause: :applause: :applause:
много добре :) само да го тапицираш и е пушка :D

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Сря 07 май 2008 19:43

не е като оригинално вградено но е добре /издържано/ според мен

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 07 май 2008 19:44

Екстра е, но не ми харесва само, че е далеч от волана.. Ама в тая широка кола понеже място - бол :) Там също е неудобно като се вози и втори човек...

Някой спомена за поставки в жабката. Моя голф има такива, но те държат по-скоро равна повърхност, а не и отстрани. При нашите невероятни пътища си пада чашата, залива си ти полицата за каското, барабар със сервизната книжка и още подобни глупости в жабката и ти ставаш нов човек :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 08 май 2008 0:54

МАлийй забравил съм да с постна темата за поствавка на чаша, утре ако не забравя ще я документирам вече

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Чет 08 май 2008 13:13

webdude написа:Това на к*** си ли да го туря ?

Аз го предложих на хората които искат да побългаряват CD. Тъй като и двете са с еднакви размери считам че този който се е юрнал да слага CD е преценил че има място където да го събере и вместо да съсипва работещо устройство по-добре да даде 15 лева за завършен продукт. Че не е най-добрия вариант - не е, ама е по-добре от това да дялкаш подносчето на CD-то за да ти влиза чашата или пък да даваш на контакт всеки път като искаш да си изкараш поставката.

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Чет 08 май 2008 13:55

XpacTa написа:
webdude написа:Това на к*** си ли да го туря ?

Аз го предложих на хората които искат да побългаряват CD. Тъй като и двете са с еднакви размери считам че този който се е юрнал да слага CD е преценил че има място където да го събере и вместо да съсипва работещо устройство по-добре да даде 15 лева за завършен продукт. Че не е най-добрия вариант - не е, ама е по-добре от това да дялкаш подносчето на CD-то за да ти влиза чашата или пък да даваш на контакт всеки път като искаш да си изкараш поставката.

Да ама това май е за комютър което си го дал ...

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Чет 08 май 2008 15:11

Е то и CD-то е за компютър. Не давам някакво уникално решение на проблема с липса на поставка за чаша в колите на хората, а просто казвам че ако някой е тръгнал да слага CD за да го ползва за поставка може да обмисли това като алтернатива.

Иначе в това няма нищо компютърно - поставката е с пружина и изкача като натиснеш копчето, прибира се на ръка. Запалката си е запалка - режете или разкримпвате molex-а и си я връзвате към инсталацията и толкоз. Не е красиво, но и решението със CD трудно може да се нарече красиво.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 08 май 2008 15:31

XpacTa написа:Е то и CD-то е за компютър. Не давам някакво уникално решение на проблема с липса на поставка за чаша в колите на хората, а просто казвам че ако някой е тръгнал да слага CD за да го ползва за поставка може да обмисли това като алтернатива.

Иначе в това няма нищо компютърно - поставката е с пружина и изкача като натиснеш копчето, прибира се на ръка. Запалката си е запалка - режете или разкримпвате molex-а и си я връзвате към инсталацията и толкоз. Не е красиво, но и решението със CD трудно може да се нарече красиво.

Много си е гот за 15 кинта. Не ги разбирам много нещата на не пише ли че и някакво зарядно за телефони има в това чудо?
Освен това като му гледам размера ще да е горе - долу колкото този на дупката на касетофона. Пише че е кар аксесоар и мисля че ще стане.

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пет 09 май 2008 14:19

Не, това което пише за car accessory е че може да ползваш аксесоари за кола с него. Примерно зарядно за кола. Глупост пълна, ама то и да имаш запалка на компютъра си е глупост, но за някои хора може да е полезно.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Идея за поставка за чаша...

Мнениеот тръба » Пет 09 май 2008 22:57

ruskia написа:Аз ли полудявам или ме хваща няква таксиджийска мания(без да се обижда никой)...

Играя си с един Linux и постоянно отварям и затварят CD-то. Та ми хрумна идея, да взема някое старо-неработещо CD и да го поокълцам и да го монтирам на мястото на дупката на бутоните на ел.стеклата(които нямам) при Golf 2. като цъкнеш копченцето и се отваря поставката за кафенце(често пия, отивайки на работа)... Някак си футуристично ще седи на тоз стар таралясник :)

Дайте идея и мнение, заслужава ли си или "Нема такава селяния..."
Пепелника на двойката е ПЕРФЕКТЕН за "пластмасови" кафета.Изпробвано е хиляди пъти. :D :wink:

uberko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот uberko » Сря 26 ное 2008 21:24

Ами колега то и на тройката е перфектен за тия кафета :D дори ако се предприемат по-динамични ускорения, завои, спирания и дупки, спокойно си притискаш горната част на чашката с врътката на парното за степените на вентилатора и тогава вече чашката няма никакво мърдане :idea:

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Мнениеот Namesata » Сря 26 ное 2008 22:04

а това къде се продава
[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/144/35871_144.JPG[/img][/img]

Върни се в “Направи си сам!”