Поставяне на странични мигачи на Голф 2

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 02 окт 2007 21:08

svetoslav_sp написа:Днес след работа си поиграх и сложих мигачите - работя перфектно. Колеги вързах ги към действащите, така както писахте в темата. Сега се чудя сам на себе си, как не съм ги монтирал преди три години когато взех колата :D

Колега малко офтопик ,ама тва барче между седалките удобно ли и не е ли малко късо ,че се замислям да купя такова ,само че не хромирано? За колко го взе :?:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 02 окт 2007 22:41

Stefan написа:И аз съм сложил мигачи но не мигат mhihi но скоро ще вземат и да мигат :wink:

znainainai написа:Бялата букса е за халогени жълт със бяла лента и кафяв(маса) :idea:

На този кабел къде му е извода в купето :?:

Халогените се включват от фабричния бутон на таблото ( този за лампите за мъгла 1ва степен халогени 2ра халогени+лампи за мъгла само се слага едно реле на пластината със релетата и светва :D

Потребителски аватар
svetoslav_sp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetoslav_sp » Сря 03 окт 2007 11:19

Колега малко офтопик ,ама тва барче между седалките удобно ли и не е ли малко късо ,че се замислям да купя такова ,само че не хромирано? За колко го взе Question

Барчето между седалките е много удобно, това което съм сложил е за двуврат Голф(мисля, че струваше около 20 лв.). При каране дясната ръка много се разглези и е подпряна винаги на барчето, вътре е много удобно да се поставят разни неща - при мен са: бинокъл, манометър за гумите, гъба за гланц на таблото, блутут слушалка :D

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 03 окт 2007 12:01

znainainai написа:
Stefan написа:И аз съм сложил мигачи но не мигат mhihi но скоро ще вземат и да мигат :wink:

znainainai написа:Бялата букса е за халогени жълт със бяла лента и кафяв(маса) :idea:

На този кабел къде му е извода в купето :?:

Халогените се включват от фабричния бутон на таблото ( този за лампите за мъгла 1ва степен халогени 2ра халогени+лампи за мъгла само се слага едно реле на пластината със релетата и светва :D

Ясно, мерси :wink:

Потребителски аватар
jorko1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorko1 » Съб 01 дек 2007 22:23

колега извинявай за въпроса но понеже съм решил и аз да си слагам халогени можеш ли малко да ми разясниш за това реле по точно къде се поставя ама ако може като за малоумни че не съм мноо на ясно със тоците.Мерси предварително

Върни се в “Направи си сам!”