благодаря
осветление километраж
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Добрем.. това за филтърчето върху дисплей-а го знам и съм го правил с часовници но преди да го направя на колата си искам да знам нещо друго.. как да го закрепя.. защото то е съвсем лекичко залепено върху дисплей-а и ме интересува като го обърна наобратно как се закрепя.. вие колеги как сте го направили това ?
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Добрем.. това за филтърчето върху дисплей-а го знам и съм го правил с часовници но преди да го направя на колата си искам да знам нещо друго.. как да го закрепя.. защото то е съвсем лекичко залепено върху дисплей-а и ме интересува като го обърна наобратно как се закрепя.. вие колеги как сте го направили това ?
и мен същото ме интересува

- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Vizor написа:Добрем.. това за филтърчето върху дисплей-а го знам и съм го правил с часовници но преди да го направя на колата си искам да знам нещо друго.. как да го закрепя.. защото то е съвсем лекичко залепено върху дисплей-а и ме интересува като го обърна наобратно как се закрепя.. вие колеги как сте го направили това ?
Изчистваш го внимателно от лепилото ( със спирт ) и го слагаш върху дисплея обърнато, после слагаш черната рамка и готово. То просто няма къде да ходи (тествано е).