...сам стопове?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: ...сам стопове?

Мнениеот Дашо » Вто 30 окт 2007 23:14

Asen_D написа:Е нямам думи вече :shock mhihi mhihi mhihi

Пак повтарям,де-човешко е да се греши,моляте не се стъписвай така.Но нали за това сме тук да се разбираме едни други
:roll: mhihi mhihi mhihi

sashobas написа:Стига вече яко ви работи фантазията.Чак стигате до там че да ползва за донор и кристален стоп :shock :shock :shock

Аз казах как може би ще се получи,но това дали е на практика постижимо и дали си заслужава труда и усилията е друга тема :wink: :beer

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Сря 31 окт 2007 9:39

:wink: ше видиме :roll:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Чет 01 ное 2007 2:16

Ще цитирам един колега:
neon написа: Лелеееее! Тия хора се опитвт да ебът гарван в полет!
mhihi mhihi mhihi

Няма нищо лошо човека да се опита да направи нещо ама дали крайния продукт ще оправдае труда,матерялите и нервите ?

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 01 ное 2007 11:19

Много лоша реакция на темата :oops: , ако ви е невъзможно за фантазията и ръцете не мислете, че няма как да стане, какво ви става :roll: ? Ето от мен 1 идея за доработка на "перничанските" стопове, изработения детайл се облепя с някакъв абразив - целия или само на определени места, в различни форми, абразива може и да е прозрачен(морска сол, захар пласмаса, стъкло и др.), може и да не е (метална мрежа, кабел, решетки разни и т.н.) - възможностите са неограничени, резултатите най-различни, без аналог в историята :lol: и т.н. :idea: ... :wink:

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Чет 01 ное 2007 22:42

BuGmaN написа:Много лоша реакция на темата :oops: , ако ви е невъзможно за фантазията и ръцете не мислете, че няма как да стане, какво ви става :roll: ?

просто на мене ми беше идея за доработване на темата за диодните стопове.не ме вълнува никой какво говори.с кретени в тоя форум съм се разпрявял достатано.за ПЕНИШКИЯ тунинг не мислете,ма ако ги направя и станат тогава какво ше кажете............................ :wink:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 01 ное 2007 23:35

nigga написа:
BuGmaN написа:Много лоша реакция на темата :oops: , ако ви е невъзможно за фантазията и ръцете не мислете, че няма как да стане, какво ви става :roll: ?

просто на мене ми беше идея за доработване на темата за диодните стопове.не ме вълнува никой какво говори.с кретени в тоя форум съм се разпрявял достатано.за ПЕНИШКИЯ тунинг не мислете,ма ако ги направя и станат тогава какво ше кажете............................ :wink:
Колега не е етично да наричаш колеги те си от форума кретени.Защо си пуснал темата като ще се сърдиш.Виж колко хора са ти обърнали внимание.

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 02 ное 2007 17:21

не всички колеги..........
а колко хора са проявили интерес е друг момент,погледни колко от тях не са ме обидили .............

Потребителски аватар
popyi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popyi » Съб 03 ное 2007 10:06

nigga написа:за ПЕНИШКИЯ тунинг не мислете,ма ако ги направя и станат тогава какво ше кажете............................ :wink:

а каква е тая фирма "ПЕНИШКИ" тунинг :shock :shock :shock

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 03 ное 2007 10:55

nigga Аз не съм казал нищо лошо,според мен имаш хубава кола и ще е жалко да я загрозиш :? За тия пари дето ще набуташ(за унищожените стопове,за диоди,за не знам си кво си и да не забравяме труда който ще хвърлиш)Ти по добре да си вземеш една черна хелла.

п.пЩе се радвам ако излезне нещо от стоповете та и аз да си направя моите 8)

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Съб 03 ное 2007 13:30

не съм толко тъп да сваля стоповете и да ги пре******а.ще взема оделен стоп,ще си поигая с него па ще видиме какво ще стане,ако стане прявя още един ако ли не-здраве да е,20 30 лв на боклука но пък съм пробвал,нали?
колкото до това да звимам стопове на ХЕЛА няма смисъл защото съвсем скоро Голфа ще замине за продажба и ще си взимам ТДИ

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Съб 03 ное 2007 17:37

kaiser666 написа:nigga Аз не съм казал нищо лошо,според мен имаш хубава кола и ще е жалко да я загрозиш :? За тия пари дето ще набуташ(за унищожените стопове,за диоди,за не знам си кво си и да не забравяме труда който ще хвърлиш)Ти по добре да си вземеш една черна хелла.

п.пЩе се радвам ако излезне нещо от стоповете та и аз да си направя моите 8)

nigga написа:не съм толко тъп да сваля стоповете и да ги пре******а.ще взема оделен стоп,ще си поигая с него па ще видиме какво ще стане,ако стане прявя още един ако ли не-здраве да е,20 30 лв на боклука но пък съм пробвал,нали?
колкото до това да звимам стопове на ХЕЛА няма смисъл защото съвсем скоро Голфа ще замине за продажба и ще си взимам ТДИ

Точно така и не се караите , а елате утре на лукойла да понем по :beer

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Съб 03 ное 2007 18:30

nigga написа:не съм толко тъп да сваля стоповете и да ги пре******а.ще взема оделен стоп,ще си поигая с него па ще видиме какво ще стане,ако стане прявя още един ако ли не-здраве да е,20 30 лв на боклука но пък съм пробвал,нали?

Колега аз съм за твоето мнение да ти кажа и аз го мислих това всички материали ги има в практикер без диодите не знам пробваий се ако стане и аз ще си направя един направи едни подобни свери и станаха .... Пробваи и покажи сними ! :P

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Нед 11 ное 2007 18:03

Колега пробва ли се ! :P

Върни се в “Направи си сам!”