UV осветление на километража-инструкции,съвети,снимки и цени
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип това червеното дето е на оригиналните циферблати си свети много хубаво на UV -светлина,проблема е че като се залепят сканираните циферблати ще спре да свети!nigga написа:и поредния левашки въпрос от мене![]()
червено може ли да стане.червено УВ демек дали има?

- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за червенките.. като виждате и на циферблатите дето са печатани пак си свети яко .. просто съм лепнал по една лентичка от същото фолио с което си направих стрелките
а зза показанията.. стрелкат ами показва вярно както е било преди.. просто на циферблата пи6е друго,мислех че ще е проблем но като го сложих.. осъзнах че преди не съм гледал цифрите а само стрелката.. (въпрос на навик явно) и сега като видя стрелката с периферното зрение само ми е ясно с колко карам
навик навик навик...
))
така че за мен не е проблем.. а относно гъзарията.. най ме кефи като не знае някой и като погледне и види стрелката на 200
да казва "ебати голфа.. 200 пък не се усеща хич
" или пък ако искаш някой да настръхне.. също е доста лесно

а зза показанията.. стрелкат ами показва вярно както е било преди.. просто на циферблата пи6е друго,мислех че ще е проблем но като го сложих.. осъзнах че преди не съм гледал цифрите а само стрелката.. (въпрос на навик явно) и сега като видя стрелката с периферното зрение само ми е ясно с колко карам
така че за мен не е проблем.. а относно гъзарията.. най ме кефи като не знае някой и като погледне и види стрелката на 200
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Днес се сдобих UV- пура (3 лв от Илиенци
) донор за захранването ще стане една стара туристическа лампа(знаех си че не трябва да я изхвърлям при последната чистка)
И един скрит коз(за който подозирах
),стрелките на километража и оборотомера са ми от Ауди 80 (старото или кокошката както го знаят някой
),и се оказа че си светят страхотно на UV -лампата
.Сега мисля както съм писал по нагоре да пробвам цифрите с UV -маркер (мисля че ще се получи,изчетох подобни теми ,колегите са били доста лаконични относно обяснения но май така са се справили),другото което остава са стрелките на темп. и бензиномера ,и да сглобя всичко това де!!!
На последната снимка се вижда ефекта от лампата върху необработеното табло!

) донор за захранването ще стане една стара туристическа лампа(знаех си че не трябва да я изхвърлям при последната чистка)
.Сега мисля както съм писал по нагоре да пробвам цифрите с UV -маркер (мисля че ще се получи,изчетох подобни теми ,колегите са били доста лаконични относно обяснения но май така са се справили),другото което остава са стрелките на темп. и бензиномера ,и да сглобя всичко това де!!!
На последната снимка се вижда ефекта от лампата върху необработеното табло!

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
UV-лампите са синьо-лилави,виждал си ги в дискотеките,тях не можеш да ги променишnigga написа:аз питах дали вместо син цвят УВ лампа,може да е червен цвета