. Еми явно аз съм се сблускал само с този проблем табло за голф 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: табло за голф 3
май никой няма идеи. Май сам ще си
. Еми явно аз съм се сблускал само с този проблем 
. Еми явно аз съм се сблускал само с този проблем - patzo_sl
- Автомобил:
- Двигател:
има вероятност да му е изкарвана стрелката и после да не е сложена където трябва.За да разбереш дали е така хвани стрелката с два пръста и я прехвърли през ограничитилното чопче,да се отпусне на 1оо% направи същото и с тая за скороста и виж дали стоят еднакво,ако има разлика изравнямаш като донаместваш тази която те съмнява(за оборотите).
позсрави.
позсрави.
ура стана , сверих аналоговия оборотомер с помоща на цифровия , но проблема с това , че трябва да се държи бутона за сверяване на часовника за да работи оборотомора остава. Както и часовника не работи коректно(дигиталния) .Показва една цифра . __:5_ и както гледам цифрата се сменя през 10 мин. т.е 4асовника работи. Според мен не контактува добре екранчето защото пистите на които контактува не са минати с графично покритие , а на старото табло от където взех часовника и оборотомера са с такова. Странното е , че и задържам бутона , нали трябжа уж да се свери часовника , поне да се промени цифрата която се вижда , а то ми тръгва оборотомера
. Захванал съм се с две табла да правя и се надявам да разнищя проблемите с тях скоро Re: табло за голф 3
ще взема да окъся бутона да е натиснат постоянно, но няма да има часовник
.
ако имате идеи помагайте , че моите се изчерпаха.
ако имате идеи помагайте , че моите се изчерпаха.Re: табло за голф 3
айде и от мене малко... никога няма да подкараш часовник и оборотомер на това табло без да смениш инфото в паметта 93С46
ако някой му се занимава имам всякъкви бинове за табла мога да ви дам ако имате нерви да го прайте..... skype hp7909
.Всичко стана много благодаря. Имах старо табло и от там взех готовото pic-4e. Малко игра с поялника и вече имам табло с работещ оборотомер + дигитален часовник. Скоро ще взема да напиша едно ръководство за перипетиите ми , може да помогне на някой ентусиаст
.Благодаря специално на hp7909 и на patzo_sl за помоща.- BallistiC
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите колеги искам да попитам можели да зема табло от друг golf 3 1.8 и да го сложа на моя защото и той е сьс голям часовник ? само да го свьржа без да минавам през сички тези процедури.