Бели километражи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- la_vesko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега айде ако не ти е проблем, ми прати файла с километража /корелския/.
vesselin_jordanov@mail.bg
Благодаря предварително!
vesselin_jordanov@mail.bg
Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Petyoffy
Winner25 написа:
Като се махнат, има ли някакъв белег как се слагат, за да отчитат вярно или на око?
Тези уреди, които са с ограничители (скоростомер и оборотомер) леко се повдигат над ограничителя и мястото до което се върнат сами се отбелязвас нещо и чак тогава се свалят стрелките.
Колега я обясни по точно каде се слагат тея белязки ще извиняваш, че не разбрах, защото моето табло вчера го свалях и четирите прибора бяха със ограничители.
Winner25 написа:
Като се махнат, има ли някакъв белег как се слагат, за да отчитат вярно или на око?
Тези уреди, които са с ограничители (скоростомер и оборотомер) леко се повдигат над ограничителя и мястото до което се върнат сами се отбелязвас нещо и чак тогава се свалят стрелките.
Колега я обясни по точно каде се слагат тея белязки ще извиняваш, че не разбрах, защото моето табло вчера го свалях и четирите прибора бяха със ограничители.
la_vesko ще ти ги пратя няма проблем просто фаила ми е на служебния комп и сега немога в отпуска съм
след ден два нямаш ядове
пък и имам малко ангажименти с колата дойде ми чипчето от колегата Brezel и сега търся едно аверче да ми го монтира
да видим тоя километраж ще стига ли или да мисля нещо с повечко числа

пък и имам малко ангажименти с колата дойде ми чипчето от колегата Brezel и сега търся едно аверче да ми го монтира

- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
MORSKIQ2 написа:Колега я обясни по точно каде се слагат тея белязки ще извиняваш, че не разбрах, защото моето табло вчера го свалях и четирите прибора бяха със ограничители.
Стрелката много леко се повдига над ограничителя и я пехвърляш. Оставяш я сама да спре. Там където е спряла по някакъв начин си отбелязваш така, че после при обратния монтаж да я сложиш точно там. после по обратния ред - прехвърляш я през ограничителя и всичко трябва да е наред /при мен стана/.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега прати и на мене реалния размер на километража (белия) ако не ти е проблем на този мейл radil_sl@abv.bg 

- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
.
много готянко! бравос 

- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
искам да питам дали някой е правил същата операция,но с цел да се получи зелен километража и обортомера?Ако някои го е правил ще се радвам да видя как свети вечер..
- justis
- Автомобил:
- Двигател:
малко късно, но някой ми прати фаила с реалните размери на километража ще съм много благодарен, че и без това ще я разглабям цялата като я взема от сервиза, че се получи малко басеинче от дъждовете и викам да и направя малко подобрения почти за безпари
забравих
ivailo.vangelov@abv.bg

забравих

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
а при голф 2 как седят нещата с стрелката на скоростомера??
аз на г2 ще ги правя по друг начин щото циферблатите са метални и ограничителчето на скоростомера е занитено и не се маха(маха се ама ще се деформира)
смятам да ги снимам на черен фон нн плътна сянка и после с някой друга програмка да ги преправя.пробвал съм и стана ама снимах с телефон и се получват с лошо качество на надписите
аз на г2 ще ги правя по друг начин щото циферблатите са метални и ограничителчето на скоростомера е занитено и не се маха(маха се ама ще се деформира)
смятам да ги снимам на черен фон нн плътна сянка и после с някой друга програмка да ги преправя.пробвал съм и стана ама снимах с телефон и се получват с лошо качество на надписите