темпомат за бензинов двгател

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 26 май 2008 17:22

моя сеат бяхме почнали да му слагаме темпомат от вектра, даже лостчето е напаснато, ама до там, умря мерака нещо...

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 30 май 2008 0:19

Ко стана няма ли развитие по темата за бензинов мотор, аз веднага се сещам за един вариант с канап вързан за педала и от долу прекаран през тапата за ограничение на педала и опъваш и навиваш канапа някаде. Номера с потенциометара да лъже че е студено нестава ше дави колата се едно смукач на топал двигател.

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пет 30 май 2008 1:16

нали като се изкачваш по баир, за да поддържаш една скорост трябва да натиснеш повече газта - май номера с конеца не е подходящ

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Пет 30 май 2008 1:59

Има си кит за това, единия модел е с жило, другия е с вакуум машинка.. Иначе са комплект с бутони за управление и инсталацията. Само незнам управлението му как е. Все пак му трябват данни за оборотите и скоростта на автомобила. А някой колега каза за Америка- там май всички коли имат, незнам защо един съсед си взе пасат Б3 комби американско изпълнение и също има круйз. :wink:

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Нед 01 юни 2008 21:13

racing_team_vidin написа:Има си кит за това, единия модел е с жило, другия е с вакуум машинка.. Иначе са комплект с бутони за управление и инсталацията. Само незнам управлението му как е. Все пак му трябват данни за оборотите и скоростта на автомобила. А някой колега каза за Америка- там май всички коли имат, незнам защо един съсед си взе пасат Б3 комби американско изпълнение и също има круйз. :wink:

колега можеш ли да дадеш някакъв линк за тези китове??

Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chirenski » Пон 02 юни 2008 16:20

Аз също искам линк-че :)

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Вто 03 юни 2008 0:42

creon написа:Аз също искам линк-че :)

аз Ги имах някъде по каталозите тези китове. Иначе в ebay има преди време търсих и затова ви казвам че там има. В бг трудно ще се намери най- вероятно нещо от Илиенци ако има, но от там... :roll:

П.П http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-Audi ... enameZWD2V

http://cgi.ebay.co.uk/Cruise-Control-Ki ... 638Q2em122

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Vintage- ... enameZWD2V

Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chirenski » Вто 03 юни 2008 13:35

Много ми харесаха вариантите , но някой незнае ли каде в БГ продават такива комплекти ? :) Не ,че имам нещо против еВау ,но как да дам 100 или 200 $ за нещо което незнам дали ще мога да го монтирам на моята кола ;)

Потребителски аватар
martveca
Автомобил:
Двигател:

темпомат

Мнениеот martveca » Чет 26 юни 2008 7:36

Колеги дали няма да стане с машинка за ел фарове тази която регулира височината на фаровете тя е нещо подобно на степмотор и ако се пасне до степмотора така че да може да бута клапата би трябвало да стане,а може да се ползва и неината инсталация с онзи върток до ключа за фаровете само че да се сложи още един такъв отляво на касетофона кадето има капаче с място за такъв варток и ще стане доста оригинално.Така отляво ще се регулират фаровете а отдясно ще е темпомата.Говоря за голф3 при голф 2 незнам дали има място за такова копче.

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Вто 05 авг 2008 11:11

Аз ше взема да купя едно от ибей от щатско и ше докладвам как е станало..... :oops:

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Вто 05 авг 2008 19:26

relaxxx написа:Аз ше взема да купя едно от ибей от щатско и ше докладвам как е станало..... :oops:

ти ли ще се прежалиш, пръв...... :lol:

Върни се в “Направи си сам!”