Без резервна гума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
мога да ти кажа как се пръска гума....чисто нова BG Goodrich....
със 150 през трап с остър ръб дълбок една педя и широк 2 преди... едвам не се претрепах, добре че нямаше коли насреща и беше широк пътя..... през ноща. спрях след 300м сигурно, каране на зигзаг. не ме питай в какво състояние беше гумата
а и джантата....
най-интересното е че докато сменявах, един тир също спраска неговата
със 150 през трап с остър ръб дълбок една педя и широк 2 преди... едвам не се претрепах, добре че нямаше коли насреща и беше широк пътя..... през ноща. спрях след 300м сигурно, каране на зигзаг. не ме питай в какво състояние беше гумата

най-интересното е че докато сменявах, един тир също спраска неговата

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
pesho34 написа:колега безкамерна гума няма как да грамне така 4е небоисе,пална гас
Карам си аз преди две години и на пътя голям камък. В дясно мантинела, в ляво кола. Ако го надкрача - спукан картер

Дали ще има флакон, който да залепи сцепената гума - как мислите

-
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch написа:Нямам идея ,ама ми е интересно: като вкараш тая пяна в гумата - после какво ще я правиш...ще я махаш ли пяната? В смисъл ,ако гумата има малка дупка която да може да се запуши само с фитилче ще има ли проблем да си я търкалчш с пяната вътре?
Не, не е проблем да караш така. След това даже и да спукаш втори път гумата, тя се запушва автоматично и даже няма да разбереш, че си спукал

също съм с такава газова,но резервната не я махам.има 2 вариянта.за момента съм с рез.гума тип патерица.слагаш я отгоре на бутилката,измисляш с нещо да я подхванеш да не мърда и газ.
другия който замислям.в нас имам 1 лета 14"с Дънлоп гума.през газовата минава Х-образна планка да я дъжи.праскаш 4 болта на планката на 4х100 междуболтово
отгоре полираната джанта и даже ще стане красиво 
другия който замислям.в нас имам 1 лета 14"с Дънлоп гума.през газовата минава Х-образна планка да я дъжи.праскаш 4 болта на планката на 4х100 междуболтово