Повдигане на задницата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
Re: Повдигане на задницата
beck's написа:Някой пробвал ли е да повдигне задницата на колата с гумен маншон под пружината? Дали е вариант това решение или да си търся нови по-високи пружини? Цял ден го мисля...
слагай тампони, има високи по 3 - 4 см.
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
jetttlii написа:Добре де, кажи какво сложи и какъв е ефекта преди да искаш да заключват
Нищо засега не съм сложил. Колата ще я тествам в този си вид и тогава ще преценя дали да я вдигам отзад. След слагането на нормални амортисьори отпред точно се изравни(преди беше много наклонена напред). Нека я видя понатоварена на дълъг път какво ще каже и тогава ще мисля.
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
vasstop написа:Просто аз сложих по-дълъг амортисьор (+ 4/5см) и воала. Моя е БОГЕ, маслен, подсилен за офроуд каране, струваха по 92лв бройката.Stefan написа:За повдигането на задницата се обърни към специалиста на високите заднициVasstopa
Е да ама ако е къса пружината няма ли да се прецака бързо?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Е за чий ще слагаш къси пружини ако искаш да повдигнеш задницата, ще сложиш нормални пружини, не са толкова скъпи.beck's написа:Е да ама ако е къса пружината няма ли да се прецака бързо?vasstop написа:Просто аз сложих по-дълъг амортисьор (+ 4/5см) и воала. Моя е БОГЕ, маслен, подсилен за офроуд каране, струваха по 92лв бройката.Stefan написа:За повдигането на задницата се обърни към специалиста на високите заднициVasstopa
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ами това скъпо ли ти е: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=89208beck's написа:Да така е, но аз сега съм с нормални(ама май са по-ниски) и е доста ника и според мен е в амортисьора причината. Викаш не са скъпи-след два кредита на стойност 90 000 лева всеки лев е важен!
Днес ги дадох на един колега с Венто, който пък е със спортни такива и иска да ги маха.