климатик за голф 3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Пет 25 апр 2008 19:31

didodi написа:Голяма хамалогия си е монтирането , никой не ще да се захване с монтажа ....по-добре си я вземи с монтиран ;) Никой незнае ел. схемите особенно ако си купиш допълнително монтиран в италия каквито са повечето ;) Аз в момента съм на тоя хал и откривам топлата вода.....

Миналата година ми поставиха климатик на вентото. Смея да твърдя, че поставеният климатик работи в пъти по-добре от на повечето голфове и вентота, които са с фабрични клими. Така ми поставиха климатика, че само "набито око" може да забележе, че е допълнително поставян. Няма губене на обороти, вибрации, силен шум при работа ( както е при повечето сдухани италианки), няма загуба на фреон, на обороти над 1500 не се усеща загуба на мощност ( макар, че това си е до състояние на двигателя ), майстора така направи свръзките, че на 1-ва степен на вентилатора да работи климата (нещо, което не може при фабричните-при тях се включва на 2-ра.).
От оставянето на ключовете на колата, до тяхното връщане ми отне 4 дена и цената от около 1100-1200 лв.

Върни се в “Направи си сам!”