-== Бели мигачи с малко фантазия! ;) ==-
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf_Blade написа:Petyoffy написа:Бива. На мен ми допада идеята. Ефекта щеше да е по-добър ако колата не е бяла, защото така изпъква разликата между боята и фолиото.
Снимките са правени в 7:30 вечерта затова има разлика в бялото м/у стоповете и боята(нали се сещате че фолиото отразява светлината поедин начин,а боята по друг) на слънце немат никжа разлика тоновете на бялото! На слънце изглежда по савсем друг начин! Скоро ще пусна сланчеви снимки от неделя за да ви се проясни ,че е поносимо грозно хахаха!
ОК, но нали и в 19:30 също ще я изкарваш (не само когато е слънчево)... И аз на предишната ми кола си мислех за "без пари" да си направя стоповете "по-бели" с мрежа против комари

P.S. Лично мнение, все пак харесва ли ти на теб, значи всичко е ОК! Аз лично бих предпочел транспарантен черен спрей за целта...
- golfadjiq
- Автомобил:
- Двигател:
стига с тоя селски тунинг - моля ви - то е хубаво че има хора които проявявят инициативност но сагласете се че зарад тези неща - името голфаджия е станало нарицателно за .... което ме убижда... извинявяй колега но това е мое мнение и аз правех подобни неща но в 6ти клас на една жигула - (първият ми автомобил) - с който имах добри спомени понеже бях незаконен...
инак за труда и изпълнението - евала 

- idoll
- Автомобил:
- Двигател:
...
Колега,стига с тез изпълнения,вярно че темата е направи си сам,но не си ли хващате БОНУСИТЕ ,не вървят ли продажбите на пиринско?!?купи си два стопа или едно спрейче!!!
с пр.дня боя не става!!!
поздрави
с пр.дня боя не става!!!

поздрави