X_PERT_166 написа:
ако се чудиш с какво да запушиш емблемата...cd диск върши идеална работа
X_PERT_166 написа:
X_PERT_166 написа:
vackooo написа:puredevotion написа:vackooo написа:така мисля е по хубаво а?
Да определено ! Ти ли го прави или ?!
аз аз
vasex написа:И аз съм с пасатор 3-ка и в момента е пред боя с доста променени нещта по салона и външния вид и до седмица се надявам да стане всичко и щте кача снимки да кажете мнението![]()
![]()
vackooo написа:vasex написа:И аз съм с пасатор 3-ка и в момента е пред боя с доста променени нещта по салона и външния вид и до седмица се надявам да стане всичко и щте кача снимки да кажете мнението![]()
![]()
да ти кажа едва ли ще си с пасат 3-канай-вероятно си с б3-ка
Denzi написа:vackooo написа:vasex написа:И аз съм с пасатор 3-ка и в момента е пред боя с доста променени нещта по салона и външния вид и до седмица се надявам да стане всичко и щте кача снимки да кажете мнението![]()
![]()
Сори заобаче това последното мнение звучи също като "Не е 6 без 10 ами е 5 и 50".Накратко
kr1s0 написа:Васко приятелю моите уважения ,но ти пръв започна с ненужни коментари ,че и даже си нагъл да правиш забележка за такива.Абсолютно сигурен съм,че всеки ,който има пасат б3 и отвори тема за бед лук на пасат б3, и прочете "пасат 3ка" ще знае за какво става въпрос.Има някаква тенденция в този форум напоследък да се цитират някои колеги и да се слага отдолу една глупава картинка "НЕГРАМОТНО" и това е.Че за чий се поства това мнение,та така и тук с изказвания от този род не правиш в никакъв случай добро впечатление![]()
Съжалявам за отклонението и офтопика ,който си позволих ,но не издържам навсякъде да чета рецензии от капацитети.Ако модератор сметне ,че мнението ми е ненужно да го изтрие
vackooo написа:Denzi написа:vackooo написа:vasex написа:И аз съм с пасатор 3-ка и в момента е пред боя с доста променени нещта по салона и външния вид и до седмица се надявам да стане всичко и щте кача снимки да кажете мнението![]()
![]()
Сори заобаче това последното мнение звучи също като "Не е 6 без 10 ами е 5 и 50".Накратко
гледай сега,вместо да се изказваш....по случая,може да си помислиш и да видиш,че съм прав.Има цяла тема за това кое,как се води.Да речем,че търсиш нещо за колата ти в ибей,какво пишеш passat b3(35i) или пасат 3-ка?
Малко глупаво е да се изказваш така,при положение,че и ти караш такава кола
vasex написа:Колеги направих си и аз Bad Lock и то доста нервиран излезна и сега имам малко проблем с фаровете но не ми се разваля решетката и искам да питам каде мога да намеря фарове като на колегата и колко пари вървят download/file.php?id=127797&mode=view тези дни ще лача снимките
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта