Смяна на цвят/осветлението на таблото и стрелките/-Passat В3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
!
По прашната тема да попитам
Исках да обурната бледата на дигиталния часовник на Джета2 , и при почистването на старото лепило я скъсах , някой знае ли от каде мога да си намеря такава , щото без бленда няма Цифри
Мерси !
Исках да обурната бледата на дигиталния часовник на Джета2 , и при почистването на старото лепило я скъсах , някой знае ли от каде мога да си намеря такава , щото без бленда няма Цифри

Мерси !
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Re: !
lazar_g2 написа:По прашната тема да попитам
Исках да обурната бледата на дигиталния часовник на Джета2 , и при почистването на старото лепило я скъсах , някой знае ли от каде мога да си намеря такава , щото без бленда няма Цифри![]()
Мерси !
Дай някакви размери и може да те уредим.

- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
То за тва хората са го направили да светят цифрите....аз от тва облъчване ще фана... тези плазмените са много доволни според мен
http://cgi.ebay.pl/Plasma-Tachoscheiben-VW-Golf-3-Vento-Polo-6N_W0QQitemZ310035085634QQihZ021QQcategoryZ72996QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
http://cgi.ebay.pl/Plasma-Tachoscheiben-VW-Golf-3-Vento-Polo-6N_W0QQitemZ310035085634QQihZ021QQcategoryZ72996QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8 125hp
Mapa написа:Марто твойто е станало като... много яко свети, ма 20 мин можеш ли да го гледаш на тъмно? Няма ли да те заболят очите, толкова ярко ?
Карал съм 7 часа и не са ме заболяли очите.Има потенциометър за да се регулира светлината.То може и едно зелено,но по готино изглежда с синя светлина.Не съм го правил това аз,а ми я донесоха така от германия.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Да кажа че днес с приятел успяхме да поставим сини диоди, като ефекта е като този на снимката, която е постнал колега преди това:
6 диода
6 съпротивления
зеления филтър е махнат (пробвахме и с лист хартия но не е нужно)
самите въхчета на диодите могат да се матират с пилата за нокти на жената, но не е нужно тъй като доколкото разбрах диодите светят принципно малко насочено, но в случая не са насочени надолу към самото табло. В смисъл че осветяват таблото странично.
Трите стари лампички са махнати (но запазени заедно с буксите и филтрите).
Става за около 2-3 часа като значително част е поставянето обратно на таблото
и пиенето на бира
Но имайте предвид че тезюи неща ги научих одеве да не се объркате
, а и поялник бях виждал за последно в магазин "Млад техник" през 88-а ...

didoriginal написа:http://store1.data.bg/didoriginal/Pictu ... 200008.JPG
6 диода
6 съпротивления
зеления филтър е махнат (пробвахме и с лист хартия но не е нужно)
самите въхчета на диодите могат да се матират с пилата за нокти на жената, но не е нужно тъй като доколкото разбрах диодите светят принципно малко насочено, но в случая не са насочени надолу към самото табло. В смисъл че осветяват таблото странично.
Трите стари лампички са махнати (но запазени заедно с буксите и филтрите).
Става за около 2-3 часа като значително част е поставянето обратно на таблото

Но имайте предвид че тезюи неща ги научих одеве да не се объркате