Ще го правя тоз Голф + снимки 18.11.08

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
sa6i4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sa6i4 » Пон 10 ное 2008 0:03

С решетка с емблема,дръжки по вратите,номера на багажника,бели мигачи отпред,някви по-шикозни стопчета,едни халогенки примерно+всичко,което си направил по него щеше да изглежда по-чук според мен,но това си е мое лично мнение!
Евала за ентусиазма за пореден път! :wink:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 10 ное 2008 6:40

Smoke написа:има ли вариант за по-хубави снимки?тези са направо УАУ :shock
и да просветлиш малко за боята....
защо не с кръстачка фаровете?ако си харесал някакви други дай да ги видим :)
хубави снимки ще има :D Мен лично бронята ми харесва :twisted: а боята си е черен мат,но черен не такъв дето е като сиво :roll:
sa6i4 написа:С решетка с емблема,дръжки по вратите,номера на багажника,бели мигачи отпред,някви по-шикозни стопчета,едни халогенки примерно+всичко,което си направил по него щеше да изглежда по-чук според мен,но това си е мое лично мнение!
Евала за ентусиазма за пореден път! :wink:

Мерси колега,но така както го описваш щеше да си е едно стоково голфче :lol:

П.С То и сега като гледам 50 % са с номер на бронята,решетка без емблема,но мен така ми харесва :twisted:
П.С2 Сигурно 20 железарий обиколих и немога да си намеря болтчета за капчките на джантите :evil: Някой,ако се сеща къде може да има :?:
Не са някакви супер специални,но са с шестограм (вътрешен) на главата на болта (като на скоростната кутия на 3-ката :twisted: ,който е чупил ги знае :lol: )

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 10 ное 2008 16:04

голфа е супер,обаче има две неща дет не ме кефат.Парво сложи си едни бели мигачи и фторо сложи си некфи други стопове обаче да не са черни(кристални може би?),ще има контраст ще е по яко.(точка)

Потребителски аватар
ФСБ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ФСБ » Пон 10 ное 2008 17:22

misho_golfa написа:голфа е супер,обаче има две неща дет не ме кефат.Парво сложи си едни бели мигачи и фторо сложи си некфи други стопове обаче да не са черни(кристални може би?),ще има контраст ще е по яко.(точка)

с червени стопове ще е супер - много вървят на черното, виждал съм такива и са мноо добре. Иначе количкаат е мноо яка

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 10 ное 2008 17:51

Всеки с мнението си,но да кажа от сега щом съм решил така да изглежда,значи така ми харесва :roll: Сменял съм ги тези неща,примерно мигачите бяха бели,щом съм ги направил черни значи така ми харесва :lol: Такива,сложи тесни брони,сложи дръжки,махни тея джанти и т.н няма смисъл да ги пишете...Ако някой има идея да помогне с нещо което не съм променил до сега ОК ама това дето съм го направил НЕ мисля да го махам... Идеята ми е колата да е черна и изчистена,ако съм искал кристални стопове,бели джанти,лайсни по вратите да съм го направил и без да ми казвате :lol: Изкажете си мнението,но не го "налагайте" на мен :wink:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 10 ное 2008 18:41

имах на предвид да раздухаш малко за боята...
т..е. ясно е че е черен мат...макар капака да не е много матов...
ама каква е?
от къде и за колко си я закупил?
колко боя отиде за цялата кола?
какво точно представлява?
основа .... мат лак ?

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 10 ное 2008 22:25

Smoke написа:имах на предвид да раздухаш малко за боята...
ама каква е?
основа .... мат лак ?

Не само капака,цялата кола е един и същ цвят,няма различни елементи.Боята незнам точно каква е,пича извади едни каталози с бои и си я избрах.На vw почти нямаше боя черен мат (смисъл по каталожен номер ако ти е мат и ще пръскаш даден елемент от там ти гледа какъв е цвета и ти го прави) и си избрах боя от каталога намерцедес (цената е еднаи съща) Цената на литъра беше 100 лв готова за пръскане направо,с мат паста някаква и там втвърдители и незнам си какво...Три литра боя си
купих,незнам колко остана но има.Цялата кола,броните,от вътрешната страна колонки "фалци" и джантите и остана

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пон 10 ное 2008 23:01

Браво бате :bowdown :bowdown
На мен само не ми допадат задните затъмнени стопове, и за да е перфектна задницата ти липсва едно споилерче като от GTI на задната врата (капак).
Поздрави Крис

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пон 10 ное 2008 23:13

lucky7o написа:
Smoke написа:имах на предвид да раздухаш малко за боята...
ама каква е?
основа .... мат лак ?

Не само капака,цялата кола е един и същ цвят,няма различни елементи.Боята незнам точно каква е,пича извади едни каталози с бои и си я избрах.На vw почти нямаше боя черен мат (смисъл по каталожен номер ако ти е мат и ще пръскаш даден елемент от там ти гледа какъв е цвета и ти го прави) и си избрах боя от каталога намерцедес (цената е еднаи съща) Цената на литъра беше 100 лв готова за пръскане направо,с мат паста някаква и там втвърдители и незнам си какво...Три литра боя си
купих,незнам колко остана но има.Цялата кола,броните,от вътрешната страна колонки "фалци" и джантите и остана
аман от ментета минала покрай мерцедеса :lol: знаеш ли колко е една качествена боя литъра...?

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 10 ное 2008 23:16

Чети малко по внимателно,преди да се изказваш ПО РЕЦЕПТА на ...,забъркват ми я боята,а това колко струва литър боя...Акрилна боя според тебе колко е литъра 500 лева ли ?

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пон 10 ное 2008 23:30

lucky7o написа:Чети малко по внимателно,преди да се изказваш ПО РЕЦЕПТА на ...,забъркват ми я боята,а това колко струва литър боя...Акрилна боя според тебе колко е литъра 500 лева ли ?
да има и такива по 150 евро и нагоре ,ако не знаеш има бои за промишлено боядисване пак акрилни или металици ,а сега вече и на водна основа според евро стандартите и те са по ефтини...това имах предвид.А когато е предназначена за боядисване на автомобили те са с по висок % качество...не ги слушай тези от магазините за автобои, те тук масово се зареждат с по-евтините бои и по-некачествени...няма да споря повече сам се убеди. :wink:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Вто 11 ное 2008 7:28

jagler написа:
lucky7o написа:Чети малко по внимателно,преди да се изказваш ПО РЕЦЕПТА на ...,забъркват ми я боята,а това колко струва литър боя...Акрилна боя според тебе колко е литъра 500 лева ли ?
да има и такива по 150 евро и нагоре ,ако не знаеш има бои за промишлено боядисване пак акрилни или металици ,а сега вече и на водна основа според евро стандартите и те са по ефтини...това имах предвид.А когато е предназначена за боядисване на автомобили те са с по висок % качество...не ги слушай тези от магазините за автобои, те тук масово се зареждат с по-евтините бои и по-некачествени...няма да споря повече сам се убеди. :wink:

Както съм написал някъде по-нагоре от боя не разбирам...Бояджията каза аз работя с боя от този пич и аз взех от него...

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Вто 11 ное 2008 10:16

Много добре е станала колата!
Защо обаче не сложиш едно спойлерче от GTI на задната врата (багажника)?
После замислял ли си се за черно фолио по прозорците. Не говоря за 100% затъмнение, а например по 45% но на всички прозорци. Няма да имаш проблеми с полицаи и пр. Поне в Варна не правят. Ще си виждаш навсякъде, а ефекта е ... нечовешки :P

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Вто 11 ное 2008 10:57

Insect написа:Много добре е станала колата!
Защо обаче не сложиш едно спойлерче от GTI на задната врата (багажника)?
После замислял ли си се за черно фолио по прозорците. Не говоря за 100% затъмнение, а например по 45% но на всички прозорци. Няма да имаш проблеми с полицаи и пр. Поне в Варна не правят. Ще си виждаш навсякъде, а ефекта е ... нечовешки :P

Стъклата 100 % ще ги затъмня,задното и страничните (задни) повечко,а за предните можеби ще ги затъмня,но малък процент поне за това да не се заяждат... Спойлерче съм намерил от един колега,имам да взимам още някой работи от него и,ако не го е продал ще го взема и него :wink:

Потребителски аватар
ФСБ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ФСБ » Вто 11 ное 2008 11:07

по двигателя нещо правил ли си или си е ок?

Върни се в “Направи си сам!”