даката07д написа:snuupy93 написа:Някой да се занимава с такива операции в София,срещу съответните финикийски знаци? Става въпрос за Polo 6N 99г, с новото табло (с диодите) + смяна на осветлението на цялото табло, копчета, парно и тнт...?
един от всички (техници) съм аз...имам диплома с допълнителна специализация втора степен...запоявам перфектно СМД елементи, така също и обикновени-дето си имат изводи (като телчета)...ако ти си купиш диоди, резистори и така нататък услугата е безплатна!!!(естествено аз ще те консултирам какво ти трябва за съответната система) + че получаваш 2 години гаранция...ако решиш драсни едно лично съобщение и да се захващаме! Освен това към паричната стойност искам да кажа че знам магазини по София, където има евтини и КАЧЕСТВЕНИ електронни компоненти...та така

За жалост си само на думи. Първо срещата ни беше в 8ч, дойде в 9.40ч, както и да е, на всеки се случва да му излезе нещо и да закъснее. После уж беше сменял осветлението по твоя голф и много други коли, свалял стрелки на километажи... а накрая аз си разглобих нещата и обясних как да свалиш/сложиш стрелките, защото ти очевадно не знаеше как... Пластмасови или метални, принципа е един! Изклинче ме 20лв още преди да си развил и болт, с оправданието, че нямаш пари в теб, да си вземел пратката от еконт, ок, дадох ти, с мисълта, че ще свършиш нещо.. Докато се накумиш стана 12.30ч, а още дори не бяхме купили диодите за да започнем работа, а се стъмва в 16.30ч, как го мислеше? Като цяло само на думи разбираш, иначе си гола вода, просто нямаш опит и си личи това. Жив и здрав да си приятел, със здраве да си харчиш 20те лева, ама няма как да си оставя колата в ръцете на толкова неопитен човек. Съжалявам.