Опааааа бате Владко От 3-ка Гти колега са BBS RS Мани ами днеска взех и друг комплект-общо 4 станаха Мисля новия проект да бьдат целите полирани-но истински,не да си мислим,че правим нещо,като много други Ще има и снимки от какво е било и какво ще стане Джантите са доста трудни и ще иска повече време,но си мисля ,че няма да има проблеми,то ще се види де
Последна промяна от doktora_gti на Чет 25 окт 2007 6:26, променено общо 1 път.
Ще ги оставя да отлежават Владо така стават по-хубави Те всички са направени по различен начин и супер качествено и са доста ценни за мен,защото сьм вложил много в тях,ти ги видя де,за какво става дума,а и имам коли да ги карам За твойте мисля,че сме се разбрали
Момчета утре ще пусна снимки как вьрви ........
Нещата са под контрол,но джантите са доста трудни за полиране и ще мине доста време Няма място за излагаций и резили Надявам се тези да са най-яките които сьм правил до сега,а и както сьм решил да ги правя накрая ще падат пломби май
doktora_gti написа:но джантите са доста трудни за полиране и ще мине доста време Няма място за излагаций и резили
Трудн ли, днес като те гледаш как търкаш ми стана лошо, който не пробвал само той не знае колко търкане иска, нечовешки труд бих казал
А и така изпипва ще ако не станат едн от най красивите ще си сменя ника
Докторе и като почнеш полирането да не ме забравиш
Абе аз като им говорих те не слушат.....
Много хора уж се опитваха да правят нещо,но и те не знаеха нито какво започват нито какво ще стане Ти поне видя как се прави и как вьрви,ще ти звьнна като започна да полирам.Да не забравиш само-да не издаваш тьнкостите ей