И крайния резултат(тапите дразнят,но оригиналните се изпочупиха)

Продавам лепило за тепицерия NEOStick 420.
Останали са ми около 3 кг.
NEOSTICK420 е термоустойчиво лепило с което се лепят платове и кожи при претапициране на автомобили, добре известно на всички автотапицери.
Продава се само в метални кутии от 4.6 кг. и струва 40 лв.
За съжаление никой автотапицер не пожела да ми продаде от него 1 кг, та се наложи да си купя цяла кутия.
Аз си претапицирах тавана и ми останаха над 3 кг.
Ако на някой му трябва ще му отсипя нужното количество докато е пресно.
За цена ще се разберем.
NEOSTICK 420 e полихлоропреново лепило с обща употреба за лепене на кожи, платове, каучук, фолиа от PVC, мокет върху кожени изделия и пр.
Платът струва 10 лв квадратния метър(два квадрата са достатъчни),от магазин за дамаски в Горубляне(не съм го взимал аз ,и незнам адреса)Smoke написа:ivka този плат кач пара?
търсих из Бургас некъв по-приличен ама йок
avtointerior написа:Момчета, занимавате се с глупости, лепилото /до скоро наистина беше NEOStick 420, вече бих заложил на NEOStick 465/, но е добре да знаеш как се нанася и как се монтира вече готовата кора.....в крайна сметка КРАЙНИЯТ резултат е от значение....
avtointerior написа:Пич, писъл съм по доста форуми КАК се прави - който търси намира
п.п. Много добре знам, че няма да го направиш като мен /все пак това ми е професията/- но НИЩО не ти пречи да опиташ!!!
К.Одаджийски написа:Дамм, а това лепило някой ще ме светне ли с какво мога да го махна от тавана за да си го занеса на тапицер![]()
Питането ми е сериозно, щото неуспях да направя нищо по въпроса и сега трябва да го очегъртам че иначе тавана ми ще стане на "дунавски вълни"
С вода, кореселин и пистолет за горещ въздух нестава! Все още обаче не съм успял да го счупя или тотално да го разсипя тавана, така че ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Winner25 написа:К.Одаджийски написа:Дамм, а това лепило някой ще ме светне ли с какво мога да го махна от тавана за да си го занеса на тапицер![]()
Питането ми е сериозно, щото неуспях да направя нищо по въпроса и сега трябва да го очегъртам че иначе тавана ми ще стане на "дунавски вълни"
С вода, кореселин и пистолет за горещ въздух нестава! Все още обаче не съм успял да го счупя или тотално да го разсипя тавана, така че ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Ако не си прекалил с лепилото, мисля че ако се сложи плат с дунапрен няма да си личи.
К.Одаджийски написа: Каквото можах изчоплих, каквото неможах остана. Дадох го на майстор, плата дето му поръчах да сложи е с дунапрен. В крайна сметка каквото стане това ще бъде. Мразя да се занимавам с несвойствени за мен задачи, ама....
avtointerior написа:Vilik написа: Ми покажи конкретно тема....
В Ровер имам няколко теми, но не се сещам къде точно, защото ги разместваха.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта