DoH_KuXoT написа:sta!ikov написа:Попрочетох темата но нямам толкова време за цялата.Та.... като цяло ми стана ясно какво трябва да се прави.Единственият ми въпрос е да ми препоръчате с каква паста да ги полирам пъроначално след като мина етапа със шкурките и със каква да приключа пастирането (полиранео)Занимавам се любителско със пастиране на коли и работя с пастите на 3м но от прочетени работи не само във VW форума разбрах,че от някои потъмнявали.Та искам да ми препоръчате паста с която за започна пастирането и с каква да го приключа до завършване на проектчето а то е BORBET A 7J ET 25
Като за начало съм взел тези 2 кичета от Бриколажа кото препоръчаха в една тема за полиране на джанти..
Пастата е в комплекта нещто като сапун е на вид кафявото и синьото купче.
Моля които препоръчва паста да кажи мястото от кадето да си я набавя и ориентировачна цена .
Благодаря предварително. ЩЕ СЕ ПОЛИРА САМО БОРДА !!!
каква е цената на този комплект ?
п.с. на битака в София намерих сергия с пасти и кечета, като се влезе през главния вход отиваш до отсрещния край където са сергиите с аксесоарите за автомобили, не на циганската част. Има един дядо много печен и пастата му е някаква зелена руска, кечетата груби и недодялани, но това не е най-важното
Закупени са от Бриколажа в Пловдив на цена 17 лв

и малко шкурка,бяха от рода на 300,800,1500, някакви такива не ги помня 

иначе това ще им е хем ме радва така хем с тази шарка не ми се чупят пръсти