Ооо хубаво вървят мисля а
А тъй
Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛИРАНЕ
Смятам до 10-15дена да са готови
,основното го направих,остана само финна работа,но тя е наи-бавна 

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направо съм изумен ....... жестока работа Б Р А В О !!!! Мисля и аз да си полирам джантите САМ ....
Само да питам, какво да си купя за тези джанти.....ъглошлайф с регулируеми обороти или бормашина ,.......в смисъл да се улесня.......предполагам , че шуплите ще махна с шкурка........Само и един друг въпрос.....видях че едната ми джанта е чукната....излиза борда малко навън....та да я нося ли някъде да я изправят(къде) или сам да я чукна или...??????
значи доколкото разбрах почвам с боди смивка(или както там се нарича) и действам с шкурките...Полирам с 2 или 3 пасти на 3М...за автопастиране......и накрая запечатвам....с кое най-добре........БЛАГОДАРЯ предварително вие сте гении
Само да питам, какво да си купя за тези джанти.....ъглошлайф с регулируеми обороти или бормашина ,.......в смисъл да се улесня.......предполагам , че шуплите ще махна с шкурка........Само и един друг въпрос.....видях че едната ми джанта е чукната....излиза борда малко навън....та да я нося ли някъде да я изправят(къде) или сам да я чукна или...??????
значи доколкото разбрах почвам с боди смивка(или както там се нарича) и действам с шкурките...Полирам с 2 или 3 пасти на 3М...за автопастиране......и накрая запечатвам....с кое най-добре........БЛАГОДАРЯ предварително вие сте гении
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛИРАНЕ
Бате про4ети по напред и ще разбереш всичко
Иначе трябва пак наново да се пише
Аз използвам и шлаиф и бормашина с променливи обороти,но всеки си знае де 

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ПОЛИРАНЕ
doktora_gti написа:Бате про4ети по напред и ще разбереш всичкоИначе трябва пак наново да се пише
Аз използвам и шлаиф и бормашина с променливи обороти,но всеки си знае де
ХУбаво, мисълта ми е за жокер за накрайници подходящи за мойте джанти....та ти нали си правил доста????
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛИРАНЕ
Накрайниците колега спрямо джантите-да можеш да стигаш до всяка точка-за подготовка и полиране после 

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛИРАНЕ
Колеги много сьм доволен как вьрвят нещата с джантите до тук,вьпреки че са много-много трудни:!: Утре ги почвам водно и мисля да ги свьрша до обяд и да започна с ПОЛИРАНЕТО
Гумите сьщо са на лице-195(45(16 и се надявам до сряда някаде да сьм завьршил проекта