Lilan написа:predat0r написа:честито за новата кола... я дай повечко инфо за нея
първа регистрация 3,3,1999
мотор AFN 1.9 110hp синхро климатроник черен кожен салон с алкантара ел стъкла ел огледала .....
идеално е

Lilan написа:predat0r написа:честито за новата кола... я дай повечко инфо за нея
първа регистрация 3,3,1999
мотор AFN 1.9 110hp синхро климатроник черен кожен салон с алкантара ел стъкла ел огледала .....
golfmk1 написа:Какви сърца имате бре хора, че си продавате децата
Lilan написа:поне за сега не ще ги дам отделно само ако преди това продам колата без тях.
pe6kata написа:това не го разбирам- човек дето е в час, да смени б3-ката(б4-ката) с б5...
Един афн в гт варианта на б4 е много по-добре според мен, но...
няма да ти честитя придобивката, просто щото не харесвам дизели, още по-малко б5, но ще ти пожелая да те вози безаварийно.
май прецакахме ежедневността на колите с тия окачвания. човек се уморява да пази, да му друса, да не може да паркира, ако трябва да се качи някъде, на лош път пък да не говорим... Писва, и то до такава степен, че може да си намразиш колата...
pe6kata написа:...Един афн в гт варианта на б4 е много по-добре според мен, но...
pe6kata написа:...май прецакахме ежедневността на колите с тия окачвания. човек се уморява да пази, да му друса, да не може да паркира, ако трябва да се качи някъде, на лош път пък да не говорим... Писва, и то до такава степен, че може да си намразиш колата...
Stenly написа:Колата имала ли е някога удари,че ми се въртят някакви неща в главата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта