PASSAT CL --> PASSAT GT

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
kr1s0
Автомобил:
Двигател:

Re: PASSAT CL --> PASSAT GT

Мнениеот kr1s0 » Сря 18 апр 2012 0:27

Колега гледам,че на предната броня и задната нямаш канта.Мислил ли си да се сдобиваш с такъв от някъде ?Аз бях гледал в тези ауто мания ако не се лъжа магазините,че има такава лента с двойнозалепващо от едната страна.. , но нали ги знаеш колко са качествени там нещата, дали няма да се отлепи не знам :talk:

Потребителски аватар
kukumitcin
Автомобил: Passat B5.5
Двигател: AVF

Мнениеот kukumitcin » Сря 18 апр 2012 8:48

Да, мисля да сложа и на броните за да видя как ще изглежда. Канта по лайстните явно си е оригинален и е доста здрав.
На скоро в една тема прочетох за тези в магазините за автоаксесоари...ще взе и пробвам все пак не са толкова скъпи, но дали и колко ще държат само времето ще покаже.

Потребителски аватар
kr1s0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kr1s0 » Чет 19 апр 2012 21:41

Зависи от двойнозалепващото,но ще ти хареса резултата ако се задържат хубаво. :beer
Гледам ,че минаваш и през София,щом си писал Кърджали-София.Ако имаш път към Хаджи Димитър в Аутоманията в близост до пазара съм проверявал,и имаха такива ленти,но не помня цената.На хващане като ги гледах изглеждаха твърдички и надеждни,но .. аутомания все пак :lol:

Върни се в “Направи си сам!”