Смяна на осветлението на таблото
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм навит да сиги направя в друг цвят , но нещо немога да схвана какво трябва да направя
малко помощ няма да е излишна 

Последна промяна от Deo88 на Нед 21 фев 2010 20:06, променено общо 1 път.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
з
колеги моля ви помагаите днес ще правя осветлението на вратките кажете колко волта трябва да е крушката какъв резистор се слага и колко мм да е светодиода моля ви спешно е !!!!!
- Borsuka
- Автомобил: vw passat B3 + reno laguna
- Двигател:
е, то хубаво , купих диоди , резистори , силикон , бели циферблати но когато направих сравнение с моите ( оригиналните ) се отказах да ги слагам , а трябваше да смъквам стрелките и след това най-вероятно няма да показват вярно. обаче в тази моя хубава силистра неможах да намеря боя, каквато ми трябва за стрелките и взех каквато имаше. преди да ги боядисам направих опит как ще се вижда боята осветена с неонов светодиод. резултата беше отвратителен . опитах с няколко вида лак за нокти , ама пак нищо . ако някои знае с какво да ги боядисам моляви пишете
.

- dinkonikolaev
за веждата
а аз искам да попитам купих си диод4ета и резистори отворих вратките за парното и има една крушка в зелена пластмаса извадих я от там и реших да пробвам само с резистора и 1 крушка сварзах ги ама не светна после сложих оригиналната крушка и тя сега не свети да не да съм изгорил нещо
и видях 4е има 3 жила 2 отка4их ама третото даде зор и не сам барал само ги зака4их а декоративния ми капак няма нужда да трия по него"отзад" пробвах и тои е безцветен смисал пластмасата не е зелена а си е прозра4на но моля ви помогнете с направата решил съм да е с 3 диода на 3те врътки скаипа ми е dinko_nikolaev_ някои ако бъде така отзив4ив да помага плс

- dinkonikolaev
za toka
хаиде няма ли кои да помогне 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
С три диода нищо няма да направиш аз на моите кога ги правих само за врътките ми отидоха поне 15
иначе свети супер умряло играл съм си 2 вечери и не е шега работа. Друг е въпроса докато нагласиш жилата за парното
бая занимавка е виж моита тема за вграждане на LCD в голф 3 там има снимки как са запоявани диодите точно на тея врътки за парното 

- dinkonikolaev
з
колеги помагаите сложих 5 диода с 5 резистора 560ома и свети много умряло едвам се вижда
един колега по горе каза 4е неговите са с 15 диод4ета не ми пре4и ще купя но си мисля за нещо друго да купя по малки резистори примерно към 350 ома дали няма да се увели4и светлината и да ги навържа успонедно а не последователно ? дали ще стане по добре и искам да дадете един съвет как осветихте страни4ните врътки 4е и те ми създават проблеми 

- dinkonikolaev
za toka
а какви резистори слага колко ома моите са 560 и свети супер слабо
- dinkonikolaev
za toka
и махнал ли си онова бялата набраздена пластмаса ?
- dinkonikolaev
za toka
хаиде бе колеги нуждая се от помощ кажете какви резистори сте слагали МОЛЯ ВИ !!!!!!!!!!!!

- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
след измиване на светлинопроводите на таблото...
след измиване на светлинопроводите на таблото...много голяма положителна разлика. снимах таблото особенно за парното , но ако някой знае как да ги покажа за да ги видите ще бъда много благодарен.