Сгъваем ключ!

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
c7aH4eB
Автомобил:
Двигател:

Re: Сгъваем ключ!

Мнениеот c7aH4eB » Вто 13 юли 2010 19:50

Къде около Чирпан т.е. Стара Загора, Пловдив се продават само сгъваеми ключове така с кутийка, защото в Чирпан има магазин за авто части, аксесоари и прочие и попитах обаче човека имаше само комплект с аларма, моята кола няма аларма и ключът си е най-обикновен просто си търся за газърлък такава кутийка :D :D

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Вто 13 юли 2010 20:17

Стара Загора , Цар Симеон Велики 142/146 блока срещу книжарница Перо ;]

Потребителски аватар
the_red_camel
Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
Двигател: BTS

Мнениеот the_red_camel » Пон 16 авг 2010 11:25

Къде мога да намера такава кутийка в пловдив :?

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 09 окт 2010 21:56

Колеги в една ауто мания видях същото дистанционно едно към едно с това на снимките, казаха ми, че трябва да се настрои за моята аларма, ще можели да се настрои за моята аларма която е на bsm!!!!!

http://www.vwclub.bg/~madcap/my%20golf/ ... resize.jpg
http://www.vwclub.bg/~madcap/my%20golf/ ... resize.jpg

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Сря 13 окт 2010 13:59

А на мен директно ми вградиха дистанционното на БСМ Сатурн 2 в сгъваем ключ. Трябва да го направи човек, който разбира! Заради антената в ключа се променяше леко честотата, на която излъчва и не хващаше добре. След доста пипкаво отпояване и заояване на 'пъпчицата', която определя честотата, нещата се получиха.

Изображение

KRASEN_SPARCO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KRASEN_SPARCO » Вто 01 фев 2011 18:11

Който иска сгъваем и практичен ключ който управлява и алармата може да се обърне към колегата gsimania бях само чел в темата а имах желание за такъв ключ който и да ми оправлява алармата не да си го ползвмам само за ключодържател защото имам такива познати ключа им сгъваваем ама е една непотребна кутийка като не може да ти оправлява и алармата и отделно им виси и дистанционното на алармата еми това е егати газарията та свържете с човека много е точен и коректен за което му правя евала ,пич голям си :applause:

Потребителски аватар
delian1978
Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
Двигател: ALH 1999

Мнениеот delian1978 » Пон 07 фев 2011 11:43

Ето аз с какво се сдобих за моята 4-ка срещу 67 лева във Варна.Самата кутийка е имитация на ключа на Ауди от новите модели и вътре е с програмируена платка.За 45 лева ми дадоха кутийката и ми я настроиха да работи на честотите на старата ми аларма.За 20 лева ключар ми изработи заготовката и 2 лева дадох за емблемката,макар че не е съвсем като оригиналната.Лично на мен много ми хареса как се получи.Който иска ще му дам координати на магазина за кутийките на лични,за да не правя реклама във форума.
Прикачени файлове
DSCN1468.jpg
DSCN1469.jpg

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 07 фев 2011 13:55

delian1978 написа:Ето аз с какво се сдобих за моята 4-ка срещу 67 лева във Варна.Самата кутийка е имитация на ключа на Ауди от новите модели и вътре е с програмируена платка.За 45 лева ми дадоха кутийката и ми я настроиха да работи на честотите на старата ми аларма.За 20 лева ключар ми изработи заготовката и 2 лева дадох за емблемката,макар че не е съвсем като оригиналната.Лично на мен много ми хареса как се получи.Който иска ще му дам координати на магазина за кутийките на лични,за да не правя реклама във форума.

миналата седмица ги гледах на Илиенци тея ключове
35лв с модулчето вътре :wink:

п.п.
син диод на индикацията mhihi

embata_pz88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embata_pz88 » Сря 23 фев 2011 19:10

Имам въпрос за преместването на чипа от единия ключ на другия, как се сваля от оригиналния и как се слага на новия? Благодаря предварително.

Потребителски аватар
delian1978
Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
Двигател: ALH 1999

Мнениеот delian1978 » Сря 23 фев 2011 19:55

В сгъваемия ключ има специално място където да се постави ампулата за имобилайзера.Намира се най-отпред за да е максемално близо,както и при оригиналните ключове.Ампулата се вади от стария ключ с пенсета и се поставя в новия.Аз лично сложих и малко пластелин,защото имаше много свободно място и се притеснявах да не се счупи ампулата докато се клати напред назад.

Потребителски аватар
danailr
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AVF 2001

Мнениеот danailr » Пет 25 фев 2011 13:43

Ето го и моят нов ключ.
Вградих си дистанционното от алармата вътре и стана супер.
IMAG0104.jpg
IMAG0103.jpg

embata_pz88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embata_pz88 » Сря 02 мар 2011 17:19

И аз се сдобих със сгъваем ключ, но нямам емблемка на VW. Някой може ли да ми каже откаде да си купя в Пловдив или Пазарджик или в интернет има ли някъде?

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Сря 02 мар 2011 19:07

Някой ми каза, че в Порше БГ ги имало с прозрачната гума - 7 кинта били.
Не съм търсил и не знам дали е вярна инфото.
В Пловдив питай в "Хаас 60" ;)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 02 мар 2011 19:35

Извинявам се, но имам въпрос! Колко излиза такъв ключ да си направя за моята кола, с фабрична аларам съм! При ключар ли се прави и колко пари точно излиза, Благодаря ви! :обичам ви

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Сря 02 мар 2011 20:29

IceHeart написа:Извинявам се, но имам въпрос! Колко излиза такъв ключ да си направя за моята кола, с фабрична аларам съм! При ключар ли се прави и колко пари точно излиза, Благодаря ви! :обичам ви

Много зависи от алармата ти.Дали има възможност към нея да се програмират други дистанционни.
Ако използваш ключа само като ключ и нищо повече,просто трябва да идеш на ключар да ти нареже перото на сгъваемия по твоя ключ и си готов.
Аз преди да си сложа бутона и аз си купих такъв ключ.Отидох на ключар изреза ми го по моя,после си сложих чипа за имобилайзера в новия ключ,щото без него нещеше да пали.После отидох при едни алармаджии да ми го настроят да работи към моята аларма и се получи.Целия кеф помня че ми излезна окло 50 лв.
Друг е въпроса,че ключа не беше оригинален от VW а някакъв китайски и след година взе да се разпада :lol:

Върни се в “Направи си сам!”