calidad написа:Мерси че ми каза че не се каратза първи път го чувам, а и нямаше да се сетя че не може да се карат ?
calidad написа:Да сигурен съм, че алуминия може да се полира и да се лакира, за да се запаси блясъкът му, защото изложен на атмосферни влияния се окислява хваща го така наречената разговорно "чума" един такъв бял налеп.
bagera написа:calidad написа:Да сигурен съм, че алуминия може да се полира и да се лакира, за да се запаси блясъкът му, защото изложен на атмосферни влияния се окислява хваща го така наречената разговорно "чума" един такъв бял налеп.
то това всички го знаем
calidad написа:bagera написа:calidad написа:Да сигурен съм, че алуминия може да се полира и да се лакира, за да се запаси блясъкът му, защото изложен на атмосферни влияния се окислява хваща го така наречената разговорно "чума" един такъв бял налеп.
то това всички го знаем
Ами като толкова много знаеш Търкай и не мъркай !след всяко излизане на колата от гаража " Много знаеш ама джантите ти боядисани в бяло! Да сигурен съм, че алуминия може да се полира и да се лакира," Аз лично приключих а тази тема който ми е разбрал идеята ок ,който не да се оправя както знае чао !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта