По-добре е резистора да бъде 2.2К , защото повечето светодиоди внасяни в българия са китайски боклуци и най-малкото пренапрежение може да ги преклеца ( казвам го от опит , вярно ,че формулата ще покаже друго , но от повечко омове глава не боли ) Освен това доидите ги купуват на килограм а не на борйка ( големите магазини ) , така , че сами си направете сметка за какво качество говорим .
ХОРА СПЕШНО Е....как се махат жилата ,след като извадя панела на врътките...всичките болтове развих ,извадих панела на врътките,изсключих всичките букси ама има едни жила ...как се махат и те за да мога да си сваля направо панела и да оправим осветлението.... МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕМИ ;(
АРЕ Е ХОРА ПОЛОВИНАТА СТЕ СМЕНЯЛИ ОСВЕТЛЕНИЕТО Е КАЖЕТЕ КАК СТАВА ....
жилата се вадят много лесно изкреячш ги на страни и те се откачат от чопчето ама не е много препоръчително аз ги изяадих и сега карам с объркани жила просто е униклано гадно
Ами колеги,на моята четворка,часовника и там където показва на колко километра е колата ми премигват или изобщо не светят,проблема в диод ли е или цялото дисплейче
Ето го и моя километраж не сам му сменял цвета защото зелен ми харесва, обърнах само фолиото на LED дисплеите. това го направих благодарение на колегите "jjshoshi" и "racing_team_vidin"
сажалявам за лошото качество на снимката
Последна промяна от out0fspace на Пон 24 ное 2008 20:29, променено общо 1 път.
не за друго,ама съм виждал колегите как са си снимали врътките на парното свалени и снимани в домашни условия,не съм видял снимка от колата...тия жила начи...
A и аз искам да питам за жилата. Те са 2 доколкото видях. Отиват някъде навътре в колата а иначе служат вероятно за определяне къде да духа въздуха. Имат ли някаква друга идея? Видях че са навити като на пружинка ама си е доста тесничко и ме е страх да не ги прецакам. Я някой да каже какъв е начина без да ги прецаквам?
Жилата не са 2 а 4 едното е синьо другите 3 са черни хванати са със едни метални скобички и малко гадно се свалят щото много лесно се чупи пластмасата под тях.За тези от вас които ще ги сваляте по добре си ги снимайте с телефона преди да ги свалите,аз така направих като свалях моите да не ги объркам или за по лесно ги надпишете с едни самозалепващи лепенки от тия за цените по номера1,2,3,4