Та въпроса ми е от каде мога да се сдобия с такъв инструмент. И за де не съм зян един капак ама много набързо направен, че трябваше да затварям

hipnotic написа:Здравейте колеги.Сдобих се с едни 3-но комп. OZ-ки, но немога да си нямеря ключ(вложка) за да ги разглобя.Болчето е 10-тостен ето и 2 снимки за по добра представа
Та въпроса ми е от каде мога да се сдобия с такъв инструмент. И за де не съм зян един капак ама много набързо направен, че трябваше да затварям![]()
Stefan написа:Ключето е най-обикновена лула![]()
tih написа:Имам въпрос към опитните хора и той е свързан със съхранението и поддръжката на полираните джанти през зимните месеци когато не са в обръщение, има ли съхранение, което трябва да се избягва за да не навреди на състоянието им или нещо друго, което може да се направи за да не се отрази негативно на полираната повърхност. И нещо конкретно, по-долу съм снимал една паста която съм ползвал преди време, предназначението и е да поддържа хромирани повърхности или най-общо казано запечатка, мазал съм джантите с нея при първото полиране, остава се да изсъхне 10-15мин. и после се отстранява с меко парче плат, та според вас как ви се струва идеята да намажа джантите с тази паста примерно и да ги оставя така през зимните месеци, би ли се отразило негативно? Давайте идеи, мисля че информацията ще е полезна и за други хора.
Escap3 написа:Колеги тъй като е голяма темата за да не търся, да питам след 2000 водна каква е процедурата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта