Който влезне все там ще гледа

Според мен ако това са вестници,а не някъкъв вид плат или мушама трябва яко лак да има по тях,иначе ръбовете ще се отлепят

vanko88 написа:Колега, ако ще тапицираш тавана сам с кожа, трябва да имаш опит не само в тапицирането, а също и с тапицирането с кожа. Кожата е по-труден материал за работа и опитът е задължителен, за да има положителен резултат. А иначе аз съм замислил един проект за черен или тъмно сив таван с емблрма на vw в средата, която да е бродирана. Питах кварталната шивачка, колко може да ми излезе удоволствието за емблемата и отговорът бе повече от задоволителен - 5-6лева. Но след като си претапицирах корите на вратите и подлакътника съм по-уверен, че ще успея. Без опит по-добре да не се пробва. Така мисля аз. Ако нямаш опит в тапицирането или по-добре на се захващай или потренирай. Това е моят съвет.
dangi_ написа:Колега а ти с какво махна стария плат ???
barona написа:благодарностина egoist_ok които ми даде кординати на една фирма за платове и дамаски-по телефона и с куриерски услуги срещу 26лв се сдобих с плат за тавана с дунапренова основа не много черно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта