интересна тема ,но неможах от първия път да се справя , искам да попитам след 180,360,600,800,1200,2500 водни и 1ва паста на 3М какво бъркам ,защото ги излгадих но не стават огледални като вашите , пропускам нещо явно ,но може ли да ме насочите каква паста да използвам и също така знаете ли как е по лесно да се полират джанти на А8 със едрите спици , защото при мен става със много зор на 4та с държач за щурки. ето снимки след всичките щурки и пастата на 3М
Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да си полираме джантите.
[quote="c20xemotronic"]интересна тема ,но неможах от първия път да се справя , искам да попитам след 180,360,600,800,1200,2500 водни и 1ва паста на 3М какво бъркам ,защото ги излгадих но не стават огледални като вашите , пропускам нещо явно ,но може ли да ме насочите каква паста да използвам и също така знаете ли как е по лесно да се полират джанти на А8 със едрите спици , защото при мен става със много зор на 4та с държач за щурки. ето снимки след всичките щурки и пастата на 3М
[quote="c20xemotronic"]
Бъркаш пастата колега
[quote="c20xemotronic"]
Бъркаш пастата колега

Последна промяна от G60 на Пон 10 юни 2013 23:46, променено общо 1 път.
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
искам да попитам след 180,360,600,800,1200,2500 водни и 1ва паста на 3М какво бъркам
Според мен точно тук бъркаш.До колкото знам шкурките се вдигат с до 70 номера - 150,220 и така нататък. По-компетентни колеги да споделят де :)
Според мен точно тук бъркаш.До колкото знам шкурките се вдигат с до 70 номера - 150,220 и така нататък. По-компетентни колеги да споделят де :)
AE86 написа: искам да попитам след 180,360,600,800,1200,2500 водни и 1ва паста на 3М какво бъркам
Да,сигурно е от шкурките

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
С паста за полиране на боядисани детайли...няма да извадиш никога бласъка който би ти дала една паста за метали....за изключителен блясък на цветни метали...... П.П. Да споделя ...намерих лсед дълго търсене ..специална паста..която е за следполиращо запечатване,не е никак скъпа и е доста грамаж..предпазва от окиси и петна от вода...... ;)
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Golf_Blade написа:С паста за полиране на боядисани детайли...няма да извадиш никога бласъка който би ти дала една паста за метали....за изключителен блясък на цветни метали...... П.П. Да споделя ...намерих лсед дълго търсене ..специална паста..която е за следполиращо запечатване,не е никак скъпа и е доста грамаж..предпазва от окиси и петна от вода...... ;)
Ама в тайна ли я пазиш кво?
-
- Автомобил:
- Двигател:
И от тук на татък ако има отговор то сигурно ще е на ЛС, за да се задълбочи загадката и задаването на едни и същи въпроси в темата.
- Golf_Blade
ZeroCool написа:Golf_Blade написа:С паста за полиране на боядисани детайли...няма да извадиш никога бласъка който би ти дала една паста за метали....за изключителен блясък на цветни метали...... П.П. Да споделя ...намерих лсед дълго търсене ..специална паста..която е за следполиращо запечатване,не е никак скъпа и е доста грамаж..предпазва от окиси и петна от вода...... ;)
Ама в тайна ли я пазиш кво?

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Сподели цената каква е 

- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря ви , а сега като съм ги минал по грешния начин какво да правя , да започна отново от 120 до 500 или да взема специална паста за алуминий и да пробвам с нея. Ако може ми дайте линк да си поръчам паста защото не разбирам от такива работи. 

c20xemotronic написа:благодаря ви , а сега като съм ги минал по грешния начин какво да правя , да започна отново от 120 до 500 или да взема специална паста за алуминий и да пробвам с нея. Ако може ми дайте линк да си поръчам паста защото не разбирам от такива работи.
Нищо няма да шкуриш,само си купи паста за алуминий и ги мини с нея
- Golf_Blade
golfmk1 написа:Сподели цената каква е
Няма цена бачо Илиане.....пише : "цена :0896 805 812"..... не съм звънял....
П.П. Аз работя с Аутосол за предполиране и за полиране за супер блясък със Антипол(син калъп)
- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
ето какво сътворих , скоро ще купя комплекта от Практикер-а да ги мина и с него 
немога да кача по-хубавите снимки....

немога да кача по-хубавите снимки....
- niki7010
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
niki президент