Фолио за стъклата но ...!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
?
Къде?
П.П. Опитах се да открия някъде , дали нагревателите на задното стъкло могат да навредят на фолиото , но никъде не открих никаква информация. Някой знае ли нещо по въпроса?
П.П. Опитах се да открия някъде , дали нагревателите на задното стъкло могат да навредят на фолиото , но никъде не открих никаква информация. Някой знае ли нещо по въпроса?
- kosmos77
- Автомобил:
- Двигател:
СЛУШАЙТЕ БЕ,ОСВЕН ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИ ПО ПЪТИЩАТА ИМА И ПРАВИЛНИК ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА.ВИЖТЕ ТАМ ЧЛ.13 ЗА НЕГО СЕ ХВАЩАТ КАТАДЖИИТЕ ДОРИ И СЪДА ГО ПРИЗНАВА ВЪПРЕКИ ЧЕ ПИШЕ ПЕРДЕТА.ТАКА ЧЕ ЗНАЕ ЛИ ГО КАТАДЖИЯТА ТОВА СИ ИМАШ ЯДОВЕ СЪС ЗАТЪМНЯВАНЕТО НА ЗАДНОТО СТЪКЛО. ТАКА ЧЕ ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Последна промяна от kosmos77 на Сря 06 авг 2008 17:26, променено общо 1 път.
Хм ...
Ми ще видим как ще се развият нещата, ама верно дай по-кротко. Никой не е длъжен да знае изцяло законите и правилниците за прилагане на законите. Ако ги знаехме, щяхме да сме адвокати (например). За това са форумите - който знае нещо да сподели.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
za toka
в4ера ве4ерта ги праихм на моя голф задните и се полу4и голу горе добре само 4е на единия прозорец се полу4и нещо като резки в долния краи сега ще се пома4а да ви го направя в пеинт да добиете предстажа как стана и ако някои може да ми помогне да го оправя ето рисунката
не знам защо излиза толкова мъни4ка
ако някои мойе да я направи по голяма или аз после ще снимам с телефона и ще пусна
само даите идея как да ги махна тия"резки"

- dinkonikolaev
za toka
зна4и трябва да залепя ново фолио така ли се процедира в слу4ая ? 

- dinkonikolaev
з
за сега съм доволен макар 4е има и дефекти зна4и отван нищо не се вижда НИЩО а отвътре при мен се вижда защото колкото и да е лампи4ките осветяват и се вижда добе 

- dinkonikolaev
з
а защо с 2 пласта за да е по платно и тъмно ли 

Опс...
Само да кажа - закарах колата при един човек и като говорихме за парите той си ми каза как стоят нещата и като го попитах за задните прозорци и той потвърди , че щом имам странични огледала съм си абсолютно изправен. Разбрахме се да сложи MADICO. Струва 170лв. и дава гаранция 5-10г. Ще видим какво става после. Чакам да звънне.