Напротив, точно така стои оригинално. Но скоро и аз ще си поиграя да го сваля. Това за снега е малко глупаво - що за мързел трябва да си да тръгнеш със сняг по колата, който чистачката не може да пребори....
Наистина става за 10 минути. Просто избутах лостовата система така че чистачката да дойде в максимално долно положение. След това регулирах самото рамо на чистачката, така че да е максимално надолу без да удря пръскалката. Сега някак си седи по-естетически. Обаче не стана толкова добре, колкото на голфа от снимките с готината чистачка. Явно самото ми рамо е по-изправено, защото като докарам чистачката да прилепне до уплътнението, направо ще изкърти пръскалката.
И моята стана, наистина е лесно обаче ще се наложи оше малко да се дооправи защото не прилепва много добре до уплътнението и трябва да се изкриви рамото малко и ще стане супер
theultimate написа:Как ще стане това изкривяване без да се съсипе боята?
ами сваляш рамото на чистачката и го слагаш на масата, но преди това едно дръвце пад него, щото рискуваш да развалиш масата. подпираш с едната ръка рамото и с другата халегаш надолу 3-4 пъти силно и си готов (не се притеснявай, няма да счупищ чистачката)
Колеги помагайте ! Тъй като не може да ми се отворят снимките от първата страница на автора, искам да питам - (по добре да питам от колкото да стане гаф ) Ето снимка на моето положение обяснете ми кое трябва да обърна на 180 градуса че ..... Нека колегите които са направили своите задни чистачки да споделят опит
поблема с рамото се решава с едни клещи и малко вътрешна гума от колело,слагате гъмата върху рамото и с клещите изкривявате леко навътре,а другия вариянт е просто пръскалката да се сложи от горната страна на прозореца но е много играчка
ето как стана при мен .в момента опира на пръскалката но не се тревожа за момента защото и без това не работи засега чистачката.но като я оправя ше се погрижа
martineli написа:ето как стана при мен .в момента опира на пръскалката но не се тревожа за момента защото и без това не работи засега чистачката.но като я оправя ше се погрижа
Евала за номера колега
моята пръскачка и тя не работи така, че и на мен не ми прави впечатление но крайният резултат ми харесва