Добре де, сега ми хрумна, че с тия светлинки на фаровете ще е малко тъпичко такова.. Някой има ли идея как ще стои ако се сложат над вратите отпред и отзад.. За осветление на купето..?
Също така може да им се измисли приложение и на самите врати, като се отварят, да се вижда отзад, че е отворена вратата...

Халогени с лед светлинки стил Ауди
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kriss4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Халогени с лед светлинки стил Ауди
ISRalien написа:Добре де, сега ми хрумна, че с тия светлинки на фаровете ще е малко тъпичко такова.. Някой има ли идея как ще стои ако се сложат над вратите отпред и отзад.. За осветление на купето..?
Също така може да им се измисли приложение и на самите врати, като се отварят, да се вижда отзад, че е отворена вратата...
това е много хубава идея.аз си мислех нещо подобно,но за багажника.
на пасата е много голям и това заводското плафонче нещо не успява да го освети.
само да немеря къде се продават ще си сложа на всичките врати и в багажника.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:...Също така може да им се измисли приложение и на самите врати, като се отварят, да се вижда отзад, че е отворена вратата...
В такъв случай ще е добре да са червени.А за осветление на купето е много добра идеята(в Пассат СС вече се предлага пакет вътрешно осветление) но трябва да са по слаби диодите и по разпръснати за да имат добър ефект иначе ще е прекалено ярко и ще пречи на карането нощем.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам Поло 6N с широката броня, но нямам халогени. Дали ще седи добре ако му сложа това:

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
diavolovam написа:Имам Поло 6N с широката броня, но нямам халогени. Дали ще седи добре ако му сложа това:
Изображение Изображение
Ако ще свети синьо, по-добре недей!

- valdemir
- Автомобил:
- Двигател:
Според мене с лентичките ще е по-добре. А инъче водоустойчиви ли са
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
м добре де .. това ми хареса как става с фаровете.Даже сериозно се замислям да проверя за такива неща.Пък после ако ме дразни ще го махна.Има ли възможност тия неща да се модифицират на вратите .. в смисъл да осветяват земята , след като отвориш врата 

- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Vladko_1 написа:м добре де .. това ми хареса как става с фаровете.Даже сериозно се замислям да проверя за такива неща.Пък после ако ме дразни ще го махна.Има ли възможност тия неща да се модифицират на вратите .. в смисъл да осветяват земята , след като отвориш врата
Да става ама трее да свалиш кората и да си хвванеш ток от габаритите.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако хване от габаритите ще свети постоянно когато си на габарит-тоест не само когато отвориш вратата"(какъвто всъщност е замисъла)А и респективно когато не си включил габарити,няма да свети дори и да отвориш вратата.Свързва се към бутона/микроключето даващ сигнал за отворена врата-така при отваряне на вратата ще ти осветява земята преди да стъпиш(и същевременно няма да пали осветленията на другите врати които не са отворени)
- Negramoten
- Автомобил:
- Двигател:
kriss4 написа:това е много хубава идея.аз си мислех нещо подобно,но за багажника.
на пасата е много голям и това заводското плафонче нещо не успява да го освети.
само да немеря къде се продават ще си сложа на всичките врати и в багажника.
Аз надупчих моя плафон, точно 18 бели широкоъгълни 100° диодчета се събраха (3х6), вързваш ги 3 последователно, като слагаш и съпротивление 280 ома 0,25вата на всяка тройка, разбира се спазваш поляритета на диодите. Свети като ден. А и през деня лесно се забелязва в огледалото, ако някой не си е затворил вратата. Дупчиш с 5 мм бургия, гледаш да си точен, при мен не се получи перфектно, защото 10ватовата крушка беше нагряла и деформирала леко плафона. но ако е равен нямаш проблеми. Диодчетата и съпротивленията ги взех от http://www.pasatbg.com/ магазинът им в ТУ-София.
- bronzito
- Автомобил:
- Двигател:
Някой ще може ли да ми изпрати такива лентички по куриер 

- bronzito
- Автомобил:
- Двигател:
тези ги знам ама на тях метъра им е 50лв. аз искам от тези който са използвали колегите
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
bronzito написа:тези ги знам ама на тях метъра им е 50лв. аз искам от тези който са използвали колегите
В Троян има от този модел - точно каквито са ги използвали колегите и цената за бяла е 38,00 лв/м и синя е 36,70 лв/м , на другите цветове не им знам цената.
- bronzito
- Автомобил:
- Двигател:
тези които са ползвали те се продават на определена дългина готови със захранването и са по 10-15лв