Смяна на цвят/осветлението на таблото и стрелките/-Passat В3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
CCCP_FAN написа:BOB4O имам едно питане а жилото на километража лесно ли се сваля? колко жици има по принцип за откачане??
1. Жилото е едно- откача се лесно - само с издърпване на таблото.
(Тук идва проблема с поставянето, но му се намира начина с малко мъка
2. Има и една букса (куплунг) за ел.уредите. Той е на закопчалки, откача се и се поставя лесно
3. За други кабеляци не се сещам. Аз имам само тези.
Искам да попитам как става номера с диодите в стоповете. И за тези червените светлини вътре по колонката
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
?>
да питам на ваското как стана номера с екраните да направя моите така да обьрна цвета
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vesellin написа:CCCP_FAN написа:BOB4O имам едно питане а жилото на километража лесно ли се сваля? колко жици има по принцип за откачане??
1. Жилото е едно- откача се лесно - само с издърпване на таблото.
(Тук идва проблема с поставянето, но му се намира начина с малко мъка
2. Има и една букса (куплунг) за ел.уредите. Той е на закопчалки, откача се и се поставя лесно
3. За други кабеляци не се сещам. Аз имам само тези.
Искам да попитам как става номера с диодите в стоповете. И за тези червените светлини вътре по колонката
Жилото се сваля и слага много лесно....отваря се предния капак и се издърпва от междниното пространство дето е моторчето за чистачките....слага се в обратната последователност...без да е необходимо разглобяване на пластмаси и прочие
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Сега искам да ви дам съвет като купувате светодиоди-купете RGB -които е с 3 основни цвята в него/като кинескоп на СОНИ/ и ест. има 4 крака=1 маса-,и 3 +.Тогава при правилно сварзване с ЦК ключ/с 3 позиции/ можете по всиако време да си избирате цвят/3 основни-зелен,син и червен/Аз тва лесно го правя,но се мъча да го направя да се промения спрямо покачването на скороста,само незнам откаде да му взема напрежени/километраж/ за чипа които управлява RGB светодиодите.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
SMEL написа:Сега искам да ви дам съвет като купувате светодиоди-купете RGB -които е с 3 основни цвята в него/като кинескоп на СОНИ/ и ест. има 4 крака=1 маса-,и 3 +.Тогава при правилно сварзване с ЦК ключ/с 3 позиции/ можете по всиако време да си избирате цвят/3 основни-зелен,син и червен/Аз тва лесно го правя,но се мъча да го направя да се промения спрямо покачването на скороста,само незнам откаде да му взема напрежени/километраж/ за чипа които управлява RGB светодиодите.
Защо не пробваш от входа на оборотомера?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
SMEL написа:много рязко променя цветовете на километража от оборотите.
Какъв чип използваш за управлението на светодиодите?Аз се замислям за вариянта да използвам чип за управление на светодиодна стълбица(У277Д).За да не се променят толкова бързо цветовете ще взема сигнали например през 3 изхода(чипа има 12бр изходи).Чипа ще работи в режим на движеща се точка.Има опция и автоматично(чрез фото-прибор,например фото-диод) да се адаптира яркостта според околната светлина.Денем ще свети силно,а при смрачаване ще свети по-слабо.