малък проект за предните джобове завършен.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: малък проект за предните джобове завършен.
колега консултирай се с някой за лепилото защото исползвах хелми и нестава като се нагрее и се отлепя казват че cent ставало и издържало на големи температури.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ето колеги моя проект полистерна смола, вълнен плат и говорители в същиият цвят...
изглежда много добре и свири доста добре...
- dr_hous
- Автомобил:
- Двигател:
valyo_yahoo написа:ето колеги моя проект полистерна смола, вълнен плат и говорители в същиият цвят...
действително е много хубаво.
като от west coast customs
браво на колегата
-
- Автомобил:
- Двигател:
скоро ще кача още 1 2 снимки на целия джоб...
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
супер е станало замислям го и аз вече за задните кори на голф 3 (2/3 врати)
- bobti
- Автомобил:
- Двигател:
колега всичко е станало супер
,ако може да ми кажеш каква смола използва има ли втвърдител към нея и от къде я закупи.Изобщо нещо повече за използваните материали
и на мен ми предстои същата процедура и така 

колеги покажете си самоделките да може да си направим нещо по яко.
Последна промяна от wolf_666 на Сря 12 май 2010 14:13, променено общо 1 път.
Браво на колегата wolf_666 има малко забелешки но като цяло е станало мн добре евала за направеното
.Продължавай в същия дух.

- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
bobti написа:колега всичко е станало супер,ако може да ми кажеш каква смола използва има ли втвърдител към нея и от къде я закупи.Изобщо нещо повече за използваните материали
Използва се полиестерна смола в нея трябва да има и ускорител или да се сложи допълнително слага се задължително и втвърдител на литър мисля беше 50гр. максимум (аз го слагам на око).Смола може да си вземеш от хора които се занимават с така наречените стъкломатови отливки също ти трябва мат или стъклоплат.В магазина намерих такава смола но наи малката разфасовка е 3л. цена 20лв.затова взех от приятел на мен ми стигнаха 500гр.Почти съм завършил малкия проект остава само да сложа тонколоните u да пръсна със спреи .
Последна промяна от xaxo666 на Чет 13 май 2010 18:46, променено общо 1 път.
xaxo666 написа:bobti написа:колега всичко е станало супер,ако може да ми кажеш каква смола използва има ли втвърдител към нея и от къде я закупи.Изобщо нещо повече за използваните материали
Използва се полиестерна смола в нея трябва да има и ускорител или да се сложи допълнително слага се задължително и втвърдител на литър мисля беше 50гр. максимум (аз го слагам на око).Смола може да си вземеш от хора които се занимават с така наречените стъкломатови отливки също ти трябва мат или стъклоплат.В магазина намерих такава смола но наи малката разфасовка е 3л. цена 20лв.затова взех от приятел на мен ми стигнаха 500гр.Почти съм завършил малкия проект остава само да сложа тонколоните да пръсна със спреи след което мога да пусна снимки до няколко дни.
Смолата е "полиестерна ненаситена Виналкид 550-пе ускорена" продава се само с втвърдител.Смолата може да се намери в магазините на Оргахим преди една седмица беше 22лв. за 3л. А относно стъклоплата зависи откаде ще го закупиш,в мосиу бриколаж е 13лв половин квадрат.А има еди полски по 2.40лв пак половин квадрат ама рядко се намира по малките магазинчета
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
Вдъхновен от колегата ми изглеждаше лесно на снимките и се заех да направя нещо подобно така или инъче джобовете ми бяха нарязани с ъглошлаифа от някои умен геманец(така взех колата)имаше някакви тенекии от неръждавеика с дупки отгоре но за съжаления нямам снимки.
Дано не се сърди колегата пуснал темата че я използвам но да не пускам друга за едно и също нещо се отнася. Ето и какво направих.

Имаше бая шкурене след китосването.

И краиният резултат

Тон
ТонКолоните са 6,5инча - 16,5 см.
Дано не се сърди колегата пуснал темата че я използвам но да не пускам друга за едно и също нещо се отнася. Ето и какво направих.

Имаше бая шкурене след китосването.

И краиният резултат

ТонКолоните са 6,5инча - 16,5 см.
Последна промяна от xaxo666 на Нед 16 май 2010 22:57, променено общо 2 пъти.
xaxo666 несе сърдя нямам нищо напротив даже се радвам чее в мойта тема.Браво за направеното и продължавай в същия дух.Поздрави