Здравейте колеги,
понеже имам такъв пистолет, реших да пробам на моята кола:
1)Не става за всички пластмаси, има ефект върхо задната брония, горните и долните пластмасови елементи, за ГТИ става за пластмасите над калниците, за лаисните по вратите няма никав ефект!!
2)По броните става идеално, но само да задържиш малко повече пистолета опичаш веднага боята,нали бронията е цяалата от пластмаса и по средата е боядисата, за тази боя говоря че с малко не внимание отива боята(става на балони).
3)Не е много оферта да си копувате пистолет за тази работа, при ословие че мойе да се постигне същият резултат и с мазила.(които се е решил да го прави с пистолет има ги и по 60-70лв)но за мен лично след като го пробах мисля че с някоя паста е по удачно.Защото както писах по горе, става само за определени пластмаси, другите ще трябва така или иначе да се мажат с паста и ще се получе различен цвят на елементите.може би при голф 2-ка ще е екстра, и там няма толкова пластмаса, за голф 3 или по горен клас освен да си изгорите боята на другите боядисани пластмасови елементи, друго няма да постигнете.
По лесно и безопасно е с паста, да не забравяме че пистолета грее на 450(200, на първа скорост, ако не се лъжа) градуса и малко невнимание може да се изгорите жестоко.
надявам се да съм ви бил полезен