golfmk1 написа:ми ти си готов бре.само някой трябва да го направи
alpine написа:успех с добрата идея ще следя с интерес
Tatrata написа:.... окачване (да ме прости Achim Lauritzen) ама искам да имам регулируемо такова, защото ми е детската мечта
Achim Lauritzen написа:Tatrata написа:.... окачване (да ме прости Achim Lauritzen) ама искам да имам регулируемо такова, защото ми е детската мечта
Aко си свикнал със сток окачване бързо ще си вземеш мерака...зависи и от джантите де,повечето не стоят хубаво със заводско такова.В случая разглобяем BBS ми се струва най на място а той си ходи с нормалното окачване
Tatrata написа:Achim Lauritzen написа:Tatrata написа:.... окачване (да ме прости Achim Lauritzen) ама искам да имам регулируемо такова, защото ми е детската мечта
Aко си свикнал със сток окачване бързо ще си вземеш мерака...зависи и от джантите де,повечето не стоят хубаво със заводско такова.В случая разглобяем BBS ми се струва най на място а той си ходи с нормалното окачване
До сега всичките ми коли са били със спортно окачване, което в последствие е било закупувано и съм посвикнал с такова, а относно джантите....ще си бъде с металните 15-ки.
kaiser666 написа:Ако си тъсиш механизъм за задното стъкло имам един за подаряване.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта