Барче Golf 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм си свалил CD-то на мястото на пепелника,много по удобно е!Не мисля че е по зле отколкото горе дето го пържи директно слънцето.А за вентилацията не сте прави,защото и горе под CD-то има решетки за вентилацията така че е същото.Единственото което "загубих"беше пепелника,но след като не пуша не мисля че е кои знае какво.
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
dvanew написа:ivkata написа:Аз съм си свалил CD-то на мястото на пепелника,много по удобно е!
Привет, пусни ако можеж снимка да го видя как изглежда с музиката там!!! Късмет!
аз преди 1 час приключих с процедурата по свалянето на ЦД-то в барчето,на мястото на "дупката" над пепелника

п.п. а и момчетата които смятат че през барчето минава въздуха от парното.... малко сте се поизлъгали.... барчето допълнителна част в купето,а над скоростния лост едва ли някой ще тръгне да слага парно

- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
ivkata написа:Гледам че преди не съм можел да пускам снимки,та рекох да се отсрамя![]()
А и да подкрепя колегата,който твърди че новото място на музиката е по удобно,така е !
а там дет си е мястото за касетофона..... предполагам че ти си си ги слагал тия уреди.... от къде мога да изкопая и аз нещо такова ,за да не ми седи празно

- lubo_g2
- Автомобил:
- Двигател:
Това всичко е добре смяна на местата за cd обаче някой замислял ли се е защо немеца го е сложил мястото горе на таблото за музика ???Според мен ..секунда не внимание ...цял живот страдание!Верно е че други модели им е долу CD-то но на Голфа кво му пречи ем да си сменяш музиката ем да си гледаш ПЪТЯ!!!
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
lubo_g2 написа:Това всичко е добре смяна на местата за cd обаче някой замислял ли се е защо немеца го е сложил мястото горе на таблото за музика ???Според мен ..секунда не внимание ...цял живот страдание!Верно е че други модели им е долу CD-то но на Голфа кво му пречи ем да си сменяш музиката ем да си гледаш ПЪТЯ!!!
Да бате ма нали се сещаш,че немеца го е мисли преди сто години и нали се сещаш,че на CD-тата дисплеите са им малко по различни от на ония кастофони от преди XX години.Nа мойто LG през деня нищо не може да му видиш

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
отдолу на ЦД-то му е по добре защото през лятото слънцето грее точно върху него и някой пъти изключва.
Последна промяна от misho_GTI на Сря 29 апр 2009 13:08, променено общо 1 път.