Вътрешен и външен кръг за отопление на G-2?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sonsee
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1994
- Контакти:
Re: Вътрешен и външен кръг за отопление на G-2?
аз мислих да сложа инвертор + печка + един хелп 5 за дистанционно и 5 мин преди да тръгвам за работа с дистанционното пускам печката от терасата и се качвам на топло че може и стъклата да се поразтопят ...
-
- Автомобил: Пасат
- Двигател: AVF 2003г 4х4
2000 W на 12V =166Аh 

- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
На края взех градинския маркуч,единия край в чешмата а другия в охладит.система.Яка промивка изцяло,след това проверки на клапите и преди да събера барчето пред пасажерската седалка ме осени
"идея".Взех един китайски поялник с крива човка и точно над вентилатора в купето има една чупка и въздуховода отива под капака - надупчих му 30-40 дупчици,вързах един дамски чорап ,а отвън сложих още два чорапа/вместо филтър/ и отгоре една наелонова торбичка с дупка около Ф50/да намаля дебита отвън/, за да дърпа повече от вътре /за да няма такова голямо запотяване с кавото ме плашеше колега/ и преди да сваля капака сложих още един ред силиконово уплатнения в/у това което дели коша от изхода за филтъра на парното/да не вкарва толкоз миризма от изгорелите газове/ от течовете на "матора"/.Налях антифриз,и след епично обезвъздушаване -
"О ЧУДО" и има и парно и тъпият "вътрешен кръг " действа
Ако некой колега държи ,ще се премъча и да снимам великото "сито" което "сътворих".
P.S> Ако доживее до летни жеги да дърпа отвън,след развиването на 5 винта,парче хартия и тиксо и вътрешния кръг е "шунтиран"
.
Тъп самоделен "вътрешен кръг" но работи колеги.

Ако некой колега държи ,ще се премъча и да снимам великото "сито" което "сътворих".

P.S> Ако доживее до летни жеги да дърпа отвън,след развиването на 5 винта,парче хартия и тиксо и вътрешния кръг е "шунтиран"

Тъп самоделен "вътрешен кръг" но работи колеги.
Последна промяна от kostadin_spasov на Нед 05 дек 2010 1:46, променено общо 1 път.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Аз те плаших, колега.Със здраве да си ползваш тая хитрина, щом работи 
И да, дай снимки ако ти се занимава

И да, дай снимки ако ти се занимава