Вътрешен и външен кръг за отопление на G-2?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Sonsee
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1994
Контакти:

Re: Вътрешен и външен кръг за отопление на G-2?

Мнениеот Sonsee » Пон 22 ное 2010 9:44

аз мислих да сложа инвертор + печка + един хелп 5 за дистанционно и 5 мин преди да тръгвам за работа с дистанционното пускам печката от терасата и се качвам на топло че може и стъклата да се поразтопят ...

petiop
Автомобил: Пасат
Двигател: AVF 2003г 4х4

Мнениеот petiop » Сря 24 ное 2010 12:37

2000 W на 12V =166Аh :deal

Потребителски аватар
kostadin_spasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kostadin_spasov » Пет 03 дек 2010 21:57

На края взех градинския маркуч,единия край в чешмата а другия в охладит.система.Яка промивка изцяло,след това проверки на клапите и преди да събера барчето пред пасажерската седалка ме осени :screwy "идея".Взех един китайски поялник с крива човка и точно над вентилатора в купето има една чупка и въздуховода отива под капака - надупчих му 30-40 дупчици,вързах един дамски чорап ,а отвън сложих още два чорапа/вместо филтър/ и отгоре една наелонова торбичка с дупка около Ф50/да намаля дебита отвън/, за да дърпа повече от вътре /за да няма такова голямо запотяване с кавото ме плашеше колега/ и преди да сваля капака сложих още един ред силиконово уплатнения в/у това което дели коша от изхода за филтъра на парното/да не вкарва толкоз миризма от изгорелите газове/ от течовете на "матора"/.Налях антифриз,и след епично обезвъздушаване - :applause: "О ЧУДО" и има и парно и тъпият "вътрешен кръг " действа :да:
Ако некой колега държи ,ще се премъча и да снимам великото "сито" което "сътворих". :да:
P.S> Ако доживее до летни жеги да дърпа отвън,след развиването на 5 винта,парче хартия и тиксо и вътрешния кръг е "шунтиран" :да: .

Тъп самоделен "вътрешен кръг" но работи колеги.

Последна промяна от kostadin_spasov на Нед 05 дек 2010 1:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 03 дек 2010 22:30

Аз те плаших, колега.Със здраве да си ползваш тая хитрина, щом работи :drunk
И да, дай снимки ако ти се занимава :beer

Върни се в “Направи си сам!”