Относно цвят на джанти-ГотоФи

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Denzi
Автомобил:
Двигател:

Re: Относно цвят на джанти-ГотоФи

Мнениеот Denzi » Чет 19 яну 2012 17:37

dinkonikolaev написа:Ето ги и моите
Изображение
Изображение

има някакъв проблем със снимките май нищо не виждам

Mish87
Автомобил: Tiana MK5 Variant
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот Mish87 » Пет 20 яну 2012 17:07

Предстои ми същото упражнение. Някой може ли да каже , като пари колко горе - долу, излизат спрея, кит-а, и лака освен ако не пропускам нещо :roll: Питам ориентировъчно.

Потребителски аватар
Denzi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Denzi » Пет 20 яну 2012 19:05

25-30лв
Спрея за джанти струваше 6лв флакона,лака също,шприц кита мисля че беше 8,50.Купих си и една две телени камбанки за бормашината и шкурка.За ръждопреобразователя незнам защото имах в наличност.О и някой друг лев за количка че се измаря човек и трябва да си пийне нещо :D

Mish87
Автомобил: Tiana MK5 Variant
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот Mish87 » Пет 20 яну 2012 19:42

Denzi написа:25-30лв
Спрея за джанти струваше 6лв флакона,лака също,шприц кита мисля че беше 8,50.Купих си и една две телени камбанки за бормашината и шкурка.За ръждопреобразователя незнам защото имах в наличност.О и някой друг лев за количка че се измаря човек и трябва да си пийне нещо :D

Точно с "таралежа" ще ги пиля, пък в магазина ще разпитам за кит-а че не съм боравил с такова чудо :) Благодаря за инфото :beer

П.С. И някой лев за биричка :applause:

Потребителски аватар
Denzi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Denzi » Вто 24 яну 2012 1:53

Mish87 написа:
Denzi написа:25-30лв

Точно с "таралежа" ще ги пиля, пък в магазина ще разпитам за кит-а че не съм боравил с такова чудо :) Благодаря за инфото :beer

П.С. И някой лев за биричка :applause:

Ще питаш за ШПРИЦ КИТ.Ако те питат за цветове (мисля че са бял,сив и черен)имайки предвид какъв цвят ще боядисваш джантите избирай кита.Ако са светъл цвят примерно металик взимаш бял или сив,ако са тъмен цвят взимаш черен,но можеш и да експирементираш,да комбинираш металик със черен шприц (ще стане по-тъмен цвета)така ми казаха хора които се занимават с бояджийство.На мен ми казаха в магазина че шприца има антикорозионни действия, но е хубаво да намажеш джантите с ръждопреобразовател.Моят беше малко шишенце със зелена течност.Мажеш и ги оставяш за няколко часа докато не побелеят ръждивите места след това търкаш, бършеш,пръскаш със кит(той съхне бързо)търкаш с възможно най ситната водна шкурка(ама не да изтъркаш шприца ами просто да го загладиш),пръскаш със спрея,пиеш една биричка :wink: пръскаш една-две ръце лак оставяш да изсъхне,правиш снимки,качваш ги във форума и си готофффффффффф.

Върни се в “Направи си сам!”