с какво фолио да си затъмня задните джамци ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
е колеги,аз съм от мармотите или куките,та и аз да се изкажа,можете да затъмняват всички стъкла та даже и с блажна боя ги боядисайте ако искате,само не и предното челно стъкло и 2-те предни странични за да може да се вижда водача на мпс,за задното се забранява ако няма налични огледала 2бр за обратно виждане,иначе за фолиото-продава се едно много добро фолио за около 20лв но сравнение с това от 4-5лв е перфектно,защото и през ноща се вижда от вътре навън и пази от слънчевите лъчи.
- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
хора
Не се прецаквайте да давате пари за скъпо фолио. Аз всичко затъмнявам с обикновенно фолио от 4 лева и нямам никакви забележки.Вече задните стъкла са на 2-3 години откакто сложих фолио,и все едно сега съм го сложил. Даже на стаята ми едно стъкло съм си затъмнил с такова фолио хихих 

- pstsanov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: хора
didko_902 написа:Не се прецаквайте да давате пари за скъпо фолио. Аз всичко затъмнявам с обикновенно фолио от 4 лева и нямам никакви забележки.Вече задните стъкла са на 2-3 години откакто сложих фолио,и все едно сега съм го сложил. Даже на стаята ми едно стъкло съм си затъмнил с такова фолио хихих
Нямаш забележки затова, че не си пробвал с американското фолио, да видиш каква е разликата!!! Нищо общо....
- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
bomber написа:Каква е цената
37-38 лв. без ДДС е кв.м. но от както слагах (2 пъти) от евтиното съм решил или хубаво фолио или без, не агитирам никой, ама онова се надрасква още при монтажа, на тъмно се вижда доста по-добре и т.н. общо взето все едно да сравняваш очила от 10лв. с някакви от 100, но всеки сам решава как да си похарчи парите.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
като заговорихте за затъмняване, моите понеже са със фолио което 1 път вече съм сменял( като го взех имаше обаче вече беше станало кафяво и си сложих ново) и сега мисля да го махам изцяло, обаче като се сетя каква играчка беше докато сваля старото я кажете няма ли да се махне по лесно ако го понагрея с горещ въздух 

- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
ааа
Lov4o написа:като заговорихте за затъмняване, моите понеже са със фолио което 1 път вече съм сменял( като го взех имаше обаче вече беше станало кафяво и си сложих ново) и сега мисля да го махам изцяло, обаче като се сетя каква играчка беше докато сваля старото я кажете няма ли да се махне по лесно ако го понагрея с горещ въздух
Баце незнам дали ще стане с горещ въздух.Аз като отлепя фолиото,нали остават разни останки по стъклото-тях ги чистя с препарат за стъкло от тоя,дето се продава с едни помпички.Пръскам стъклата и ги минавам с кърпа (със силен натиск). Някой ако знае по-лесен начин за махане на фолио да докладва !

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Re: ааа
didko_902 написа:Lov4o написа:като заговорихте за затъмняване, моите понеже са със фолио което 1 път вече съм сменял( като го взех имаше обаче вече беше станало кафяво и си сложих ново) и сега мисля да го махам изцяло, обаче като се сетя каква играчка беше докато сваля старото я кажете няма ли да се махне по лесно ако го понагрея с горещ въздух
Баце незнам дали ще стане с горещ въздух.Аз като отлепя фолиото,нали остават разни останки по стъклото-тях ги чистя с препарат за стъкло от тоя,дето се продава с едни помпички.Пръскам стъклата и ги минавам с кърпа (със силен натиск). Някой ако знае по-лесен начин за махане на фолио да докладва !![]()
![]()
аз тогава нямах препарат понеже нямаше от къде да купя и със ацетон ги чистих ама после много гадно миришеше в колата 1 седмица

- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
аха
Има как да мирише гадно! Важното е че си ги изчистил!!! хихи
- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
пичага мене ако питаш слагай щора и да ти е мирна главата.Като те спрат куките я откачаш и готово,защото затъмняването на задния прозорец е забранено,а дали в Кат не ти правят проблем или не е без значение.Спира те куката минава отзад - оп фолио-акт,светлини различни от позволените жълти или бели на задния номер или габаритите - акт.Всякакви лепенки намаляващи видимост - акт и всякакви др. такива просутии,които не са толкова глупави,защотото вечер с фолиото е малко кофти... 

- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
хаха
Баце,спрея си е само за стоповете и фаровете става-макар,че за фаровете малко ще си имаш проблем с някои полицай.Ако пръснеш стъклата,няма да имаш почти никва видимост,само ще виждаш светлина малко. За стъклатие си е фолио,а спрея си е за стопове ........Иначе аз си мислех,че ще стане,ама един приятел пробва в единия ъгъл и мани мани.Само си отпсува.

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Re: хаха
didko_902 написа:Баце,спрея си е само за стоповете и фаровете става-макар,че за фаровете малко ще си имаш проблем с някои полицай.Ако пръснеш стъклата,няма да имаш почти никва видимост,само ще виждаш светлина малко. За стъклатие си е фолио,а спрея си е за стопове ........Иначе аз си мислех,че ще стане,ама един приятел пробва в единия ъгъл и мани мани.Само си отпсува.![]()
![]()
Колега от 1 месец съм вече със затъмнени фарове 2 пъти ме спират и никой не ми го е направил на проблем или на въпрос а видимостта не е критично лоша (аз очаквах изобщо да не виждам) а и в краен случай може да се изчисти с разредител. Не съм ги направил до такава степен тъмни, че да не се забелязва, че има фарове (ще гледам да кача снимки тия дни за да се види разликата). За стъкло се сетих, че не става защото трябва да се свали за да не остане на капки т.е. спрея за стъкла е неудобен.
Поздрави