Километраж - несветещи стрелки...

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 28 авг 2006 13:52

Аз съм на мнение, че ще стане. Поне на снимки на които съм виждал стрелки с такава боя стои доста добре (ако боята е със същото качество разбира се). Струва си да се пробва :idea:

Потребителски аватар
-Maxxx-
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот -Maxxx- » Съб 02 сеп 2006 11:14

mileff написа:От eBay ги взех, около 120лв. ми излезе със транспортни разходи, преводи и т.н. :)

Имам няколко забележки... може ли да ги споделя?

п.п.120 лева...хм... за 150 от Хтунерс щяха да ти ги направят без нито една забележка и то както те си решиш...

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пет 08 сеп 2006 6:34

-Maxxx- написа:
mileff написа:От eBay ги взех, около 120лв. ми излезе със транспортни разходи, преводи и т.н. :)

п.п.120 лева...хм... за 150 от Хтунерс щяха да ти ги направят без нито една забележка и то както те си решиш...

Разбира се, че можеш да ги споделиш. Би ми било интересно да ги чуя :)
Що се отнася до това от къде съм ги взел - дали от Хтунерс, дали от тайван или от луната мисля, че няма значение. Изобщо неможе да се каже, че съжалявам :wink:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 08 сеп 2006 10:36

-Maxxx- написа:

колега,при него май цените не са в лева,но наистина ги прави перфектно

Потребителски аватар
-Maxxx-
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот -Maxxx- » Пет 08 сеп 2006 11:21

mileff написа:
-Maxxx- написа:

Разбира се, че можеш да ги споделиш. Би ми било интересно да ги чуя :)
Що се отнася до това от къде съм ги взел - дали от Хтунерс, дали от тайван или от луната мисля, че няма значение. Изобщо неможе да се каже, че съжалявам :wink:

Според мен тея дисплейчета стоят много изсипано на фона на тоя километраж... направи ги да светят като онзи фон зад стрелката и им обърни поляризиращия филтър... ще стане мнооого много по-яко!

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Нед 10 сеп 2006 8:08

-Maxxx- написа:Според мен тея дисплейчета стоят много изсипано на фона на тоя километраж... направи ги да светят като онзи фон зад стрелката и им обърни поляризиращия филтър... ще стане мнооого много по-яко!

Съгласен съм с теб за дисплеите колега. Аз опитах да ги променя но нещо не успях. Цялото табло разглобих, но така и не разбрах какво да направя за да им променя цвета :(

Потребителски аватар
-Maxxx-
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот -Maxxx- » Нед 10 сеп 2006 20:44

mileff написа:
-Maxxx- написа:Според мен тея дисплейчета стоят много изсипано на фона на тоя километраж... направи ги да светят като онзи фон зад стрелката и им обърни поляризиращия филтър... ще стане мнооого много по-яко!

Съгласен съм с теб за дисплеите колега. Аз опитах да ги променя но нещо не успях. Цялото табло разглобих, но така и не разбрах какво да направя за да им променя цвета :(

Да им промениш звета или да им обърне6 цветовете?

Цветовете се обръщет хипер елементарно... над дисплейчето има един слой от кам 0,5мм който със отверка тъничка като го зачекнеш и после се отлепя лесно... после го измиваш хубаво за да му отмиеш лепилото и го слагаш на обратно.... просто като 2 и 2 =6

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 11 сеп 2006 8:31

СЪс сигурност ще го пробвам :wink: Много много не добих представа, но предполагам като разглобя таблото за пореден път ще ми стане ясно :idea:

Потребителски аватар
-Maxxx-
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот -Maxxx- » Пон 11 сеп 2006 14:48

mileff написа:СЪс сигурност ще го пробвам :wink: Много много не добих представа, но предполагам като разглобя таблото за пореден път ще ми стане ясно :idea:

Много е лесно казвам ти.. ето сега ще ти покажа със най-близкото до мен нещо с дисплей!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Воала.... :D

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Сря 13 сеп 2006 7:40

Yep! :lol:
Изглючително простичко и лесно изглежда :wink: При първа възможност ще ги направя и моите дисплейчета по този начин. Благодаря за инфото и демоснтрацията :P

Потребителски аватар
-Maxxx-
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот -Maxxx- » Сря 13 сеп 2006 9:29

mileff написа:Yep! :lol:
Изглючително простичко и лесно изглежда :wink: При първа възможност ще ги направя и моите дисплейчета по този начин. Благодаря за инфото и демоснтрацията :P

Айде като го направиш покажи да видим.... ама за смяна на цвета трябва да попиташ някой друг.. защото там нямам опит...

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Сря 13 сеп 2006 9:46

-Maxxx- написа:
mileff написа:Yep! :lol:

Айде като го направиш покажи да видим.... ама за смяна на цвета трябва да попиташ някой друг.. защото там нямам опит...

Задължително ще пост-на някоя снимка :wink:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 13 сеп 2006 10:13

мога да помогна с цвета.милефф ако искаш имам готови бленди за дисплеите и централното осветление :wink:
Изображение

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

смяна фон

Мнениеот lubo007 » Вто 04 сеп 2007 23:04

може ли да питам нещо!? в захлас чета темичката. е искам да попитам: като се обърне стъкалцето,, с кво го залепяте отново??? :roll:

Потребителски аватар
PassatVarna
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PassatVarna » Съб 08 сеп 2007 23:30

Дайте някой линк към е=бей ли сайта от който сте си го поръчали този километраж :) мерси мнгоо аз май много се запалих по тези километражи...

Върни се в “Направи си сам!”