Километраж - несветещи стрелки...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-Maxxx- написа:mileff написа:От eBay ги взех, около 120лв. ми излезе със транспортни разходи, преводи и т.н.
Имам няколко забележки... може ли да ги споделя?
п.п.120 лева...хм... за 150 от Хтунерс щяха да ти ги направят без нито една забележка и то както те си решиш...
Разбира се, че можеш да ги споделиш. Би ми било интересно да ги чуя

Що се отнася до това от къде съм ги взел - дали от Хтунерс, дали от тайван или от луната мисля, че няма значение. Изобщо неможе да се каже, че съжалявам

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
mileff написа:-Maxxx- написа:mileff написа:От eBay ги взех, около 120лв. ми излезе със транспортни разходи, преводи и т.н.
Имам няколко забележки... може ли да ги споделя?
п.п.120 лева...хм... за 150 от Хтунерс щяха да ти ги направят без нито една забележка и то както те си решиш...
Разбира се, че можеш да ги споделиш. Би ми било интересно да ги чуя![]()
Що се отнася до това от къде съм ги взел - дали от Хтунерс, дали от тайван или от луната мисля, че няма значение. Изобщо неможе да се каже, че съжалявам
Според мен тея дисплейчета стоят много изсипано на фона на тоя километраж... направи ги да светят като онзи фон зад стрелката и им обърни поляризиращия филтър... ще стане мнооого много по-яко!
-Maxxx- написа:Според мен тея дисплейчета стоят много изсипано на фона на тоя километраж... направи ги да светят като онзи фон зад стрелката и им обърни поляризиращия филтър... ще стане мнооого много по-яко!
Съгласен съм с теб за дисплеите колега. Аз опитах да ги променя но нещо не успях. Цялото табло разглобих, но така и не разбрах какво да направя за да им променя цвета

- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
mileff написа:-Maxxx- написа:Според мен тея дисплейчета стоят много изсипано на фона на тоя километраж... направи ги да светят като онзи фон зад стрелката и им обърни поляризиращия филтър... ще стане мнооого много по-яко!
Съгласен съм с теб за дисплеите колега. Аз опитах да ги променя но нещо не успях. Цялото табло разглобих, но така и не разбрах какво да направя за да им променя цвета
Да им промениш звета или да им обърне6 цветовете?
Цветовете се обръщет хипер елементарно... над дисплейчето има един слой от кам 0,5мм който със отверка тъничка като го зачекнеш и после се отлепя лесно... после го измиваш хубаво за да му отмиеш лепилото и го слагаш на обратно.... просто като 2 и 2 =6
-Maxxx- написа:mileff написа:Yep!![]()
Изглючително простичко и лесно изглеждаПри първа възможност ще ги направя и моите дисплейчета по този начин. Благодаря за инфото и демоснтрацията
Айде като го направиш покажи да видим.... ама за смяна на цвета трябва да попиташ някой друг.. защото там нямам опит...
Задължително ще пост-на някоя снимка

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
смяна фон
може ли да питам нещо!? в захлас чета темичката. е искам да попитам: като се обърне стъкалцето,, с кво го залепяте отново???

- PassatVarna
- Автомобил:
- Двигател: