Как да си затапя задната чистачка на Пасат Б5 комби
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Как да си затапя задната чистачка на Пасат Б5 комби
Седаните само вектра Б има чистачка отзад.Седана му се цапа номера отзад.Говори се за комби,иначе ползваш страничните огледала.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Седанът не хвърля на задното стъкло, защото има една дълга задница, която го предпазва. Хвърлят хечбеците и комби, затова и имат чистачки. Аз съм виждал само един седан - Форд Орион - със задна чистачка, но беше присъдена. А относно гледането само на огледала при даване назад, за мен е огромна грешка, защото никога не знаеш кога ще ти скокне пешеходец отзад, а това не се вижда в огледалата. Все пак това не е въпросът в конкретната тема.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И Пежо 406 седан има версии със задна оригинална чистачка...Първия път така гледах като отровен като го видях!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Може, те французите имат странни виждания за колите - щом флагманът на Рено Сафран беше хеджбек... Сега новият май е седан. Иначе има доста френски с много къса задница, техен стил си е.
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
mania написа:Мръсното задно стъкло е точно толкова опасно като мръсното предно. Ти кат караш назад по огледалата ли ще се ориентираш?!
И аз съм я махнал и винаги като карам назад си гледам страничните огледала. Никога не се обръщам или да гледам в централното огледало. Който не е свикнал да кара на заден ход на огледала да си му мисли с тази интервенция. Аз зимата и не махам снега от задното стъкло, та да не ми пречат фаровете зад мен