Как да свържа допълнителен уред за температура на водата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Как да свържа допълнителен уред за температура на водата
Не знам при дизела как е, но все нещо управляват тези два кабела, дюзи, помпа, знам ли
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Как да свържа допълнителен уред за температура на водата
А може и авт.авансатор - някои са с такъв.
- fulcrum
- Автомобил: VW Golf 2 GT Skoda 130 LA
- Двигател:
Re: Как да свържа допълнителена уред за температура на водата
Вече 6 години иновацията ми служи вярно. Не е красиво , но е много сигурно и безотказно. Ладовия сензор за температура трябва да е от стария
тип , изграден с много месинг , за да има матрал да се престърже конусната му резба в метрична.
Меря също така температура на маслото и още един път температура на охлаждащата течност.
Вижда се при по внимателно вглеждане къде съм монтирал сензора за налягане на маслото заедно с оригиналния сензор за ниско налягане на VW - то
на конзолата на масления филтър. Не обичам относителните единици , искам да виждам градуси , барове , волти , ампери и т.н.
тип , изграден с много месинг , за да има матрал да се престърже конусната му резба в метрична.
Меря също така температура на маслото и още един път температура на охлаждащата течност.
Вижда се при по внимателно вглеждане къде съм монтирал сензора за налягане на маслото заедно с оригиналния сензор за ниско налягане на VW - то
на конзолата на масления филтър. Не обичам относителните единици , искам да виждам градуси , барове , волти , ампери и т.н.