Къде е най-добре да се поставят DRL на пасат Б3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Къде е най-добре да се поставят DRL на пасат Б3
При положение, че колите ви разполагат със заводско предвидено място (фаровете за мъгла) не мога да разбера тая мания да ги дупчите с рапиди и да правите изпълнения а-ла пушкаджийница. Вземете си фарове за мъгла с подобни на оригиналните като размери и ги монтирайте на предвиденото от чичко немец място. Супер много завиждам на такива коли, понеже при Голф/Джета Мк2 същият немец не е предвидил такова място, освен при колите с широки брони 

- Golf_Mon
- Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
- Двигател: бензинов
stefan4o написа:При положение, че колите ви разполагат със заводско предвидено място (фаровете за мъгла) не мога да разбера тая мания да ги дупчите с рапиди и да правите изпълнения а-ла пушкаджийница. Вземете си фарове за мъгла с подобни на оригиналните като размери и ги монтирайте на предвиденото от чичко немец място. Супер много завиждам на такива коли, понеже при Голф/Джета Мк2 същият немец не е предвидил такова място, освен при колите с широки брони
и аз съм на същото мнение. НО чичко Полицай ще каже "ооооо караш с фарове за намалена видимост , в ясен ден?!?

VenkoPAS написа:Ето какво се получи:
супер е станало, на теб и основните фарове са ти по продълговати и се връзва добре визуално а и свети ярко. Как ги закрепи с фабричните стойки , на мен с тях ми се стои че ще са доста лесни за кражба и им разпробих 2 доп дупкии ги монтирах директно над фара за мъгла.
-
- Автомобил: Беше Passat
- Двигател: EZ 1990
- Контакти:
Golf_Mon написа:stefan4o написа:При положение, че колите ви разполагат със заводско предвидено място (фаровете за мъгла) не мога да разбера тая мания да ги дупчите с рапиди и да правите изпълнения а-ла пушкаджийница. Вземете си фарове за мъгла с подобни на оригиналните като размери и ги монтирайте на предвиденото от чичко немец място. Супер много завиждам на такива коли, понеже при Голф/Джета Мк2 същият немец не е предвидил такова място, освен при колите с широки брони
и аз съм на същото мнение. НО чичко Полицай ще каже "ооооо караш с фарове за намалена видимост , в ясен ден?!?Ако признават фаровете за мъгла за "дневни светлини" НИКОГА няма да си сложа тия увиснали китайци отпред....ама
Това си е вярно. За всеки фар си има изискване и маркировка. Тази маркировка според мен е нещото което Господата могат да ти проверят на пътя, като те спрат!
Малко големички ми изглеждат в сравнение с предишните измишльотини които бяха. А за стойките, стандартните са си, пък каквото стане

- Golf_Mon
- Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
- Двигател: бензинов
от модела като мойте без маркиворвка "Е4" в кръгче , - 30 лв , с маркировка 55 лв 

- D.Velikov
- Автомобил:
- Двигател:
A някой може ли да ми каже, защо да не си караме просто на къси?
Колко смятате, че се натоварва динамото на колата когато фаровете са пуснати?
-
- Автомобил: Беше Passat
- Двигател: EZ 1990
- Контакти:
D.Velikov написа:A някой може ли да ми каже, защо да не си караме просто на къси?
Поне 10А!
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
VenkoPAS написа:D.Velikov написа:A някой може ли да ми каже, защо да не си караме просто на къси?
Поне 10А!
10 ампера са само късите, а ако е без преправяне към тях светят габарити отпред и отзад, лампи на номера, осветление на таблото и копчета и т.н. може да достигне 18-20 ампера ... при един генератор с максимална мощност 70 ампера си е едно доволно натоварване.