Къде е най-добре да се поставят DRL на пасат Б3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Къде е най-добре да се поставят DRL на пасат Б3

Мнениеот stefan4o » Пон 20 авг 2012 7:53

При положение, че колите ви разполагат със заводско предвидено място (фаровете за мъгла) не мога да разбера тая мания да ги дупчите с рапиди и да правите изпълнения а-ла пушкаджийница. Вземете си фарове за мъгла с подобни на оригиналните като размери и ги монтирайте на предвиденото от чичко немец място. Супер много завиждам на такива коли, понеже при Голф/Джета Мк2 същият немец не е предвидил такова място, освен при колите с широки брони :?

Потребителски аватар
Golf_Mon
Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
Двигател: бензинов

Мнениеот Golf_Mon » Пон 20 авг 2012 11:16

stefan4o написа:При положение, че колите ви разполагат със заводско предвидено място (фаровете за мъгла) не мога да разбера тая мания да ги дупчите с рапиди и да правите изпълнения а-ла пушкаджийница. Вземете си фарове за мъгла с подобни на оригиналните като размери и ги монтирайте на предвиденото от чичко немец място. Супер много завиждам на такива коли, понеже при Голф/Джета Мк2 същият немец не е предвидил такова място, освен при колите с широки брони :?

и аз съм на същото мнение. НО чичко Полицай ще каже "ооооо караш с фарове за намалена видимост , в ясен ден?!? :beat_butt2 Ако признават фаровете за мъгла за "дневни светлини" НИКОГА няма да си сложа тия увиснали китайци отпред....ама

VenkoPAS написа:Ето какво се получи:

супер е станало, на теб и основните фарове са ти по продълговати и се връзва добре визуално а и свети ярко. Как ги закрепи с фабричните стойки , на мен с тях ми се стои че ще са доста лесни за кражба и им разпробих 2 доп дупкии ги монтирах директно над фара за мъгла.

VenkoPAS
Автомобил: Беше Passat
Двигател: EZ 1990
Контакти:

Мнениеот VenkoPAS » Пон 20 авг 2012 11:24

Golf_Mon написа:
stefan4o написа:При положение, че колите ви разполагат със заводско предвидено място (фаровете за мъгла) не мога да разбера тая мания да ги дупчите с рапиди и да правите изпълнения а-ла пушкаджийница. Вземете си фарове за мъгла с подобни на оригиналните като размери и ги монтирайте на предвиденото от чичко немец място. Супер много завиждам на такива коли, понеже при Голф/Джета Мк2 същият немец не е предвидил такова място, освен при колите с широки брони :?

и аз съм на същото мнение. НО чичко Полицай ще каже "ооооо караш с фарове за намалена видимост , в ясен ден?!? :beat_butt2 Ако признават фаровете за мъгла за "дневни светлини" НИКОГА няма да си сложа тия увиснали китайци отпред....ама

Това си е вярно. За всеки фар си има изискване и маркировка. Тази маркировка според мен е нещото което Господата могат да ти проверят на пътя, като те спрат!

Малко големички ми изглеждат в сравнение с предишните измишльотини които бяха. А за стойките, стандартните са си, пък каквото стане :bowdown

Потребителски аватар
Golf_Mon
Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
Двигател: бензинов

Мнениеот Golf_Mon » Пон 20 авг 2012 14:30

от модела като мойте без маркиворвка "Е4" в кръгче , - 30 лв , с маркировка 55 лв scare

Потребителски аватар
D.Velikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот D.Velikov » Чет 30 авг 2012 7:57

A някой може ли да ми каже, защо да не си караме просто на къси?
Колко смятате, че се натоварва динамото на колата когато фаровете са пуснати?

VenkoPAS
Автомобил: Беше Passat
Двигател: EZ 1990
Контакти:

Мнениеот VenkoPAS » Чет 30 авг 2012 9:48

D.Velikov написа:A някой може ли да ми каже, защо да не си караме просто на къси?

Поне 10А!

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Чет 30 авг 2012 22:37

VenkoPAS написа:
D.Velikov написа:A някой може ли да ми каже, защо да не си караме просто на къси?

Поне 10А!

10 ампера са само късите, а ако е без преправяне към тях светят габарити отпред и отзад, лампи на номера, осветление на таблото и копчета и т.н. може да достигне 18-20 ампера ... при един генератор с максимална мощност 70 ампера си е едно доволно натоварване. :)

Върни се в “Направи си сам!”