пастиране(ръчно)

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 10 мар 2007 18:59

Andrian_VT написа:
G3 написа:при ръчното пастиране най-добре е с вълнен плат, парцал чорап

Има спецялни кечета, които струват 5-10лв. , слагат се на шлайф дискове, които се слагат на дрелки или флексове и слагаш пастата. Защо ти е да си хабиш ръката и ефекта е никакъв с парцалите.

е аз знам как става спокоино даже имам вявица с регулиращи се обороти тоянп за тая работа , но става въпрос за ръчно

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Нед 11 мар 2007 10:53

Rabbit_TDI написа:Кое точно искаш да направиш със виброшлайф+парцал за полиране-щото полиране на колата няма да стане 100% ,а вероятно и заглаждане на стена също.

2 дена след като зех колата от боядисване я одрасках на едно място много малко и от тогава ме е яд много ама не е съвсем малка деруга ами си закача нокътя, за това се чудех дали ще стане с тва. Като се поразрових обаче идеята май няма да е много добра, по добре да си зема киче за флекса, защото трябвало да бъде с кръгообразни движения полирането а не напред назад както реално прави тая машинка ;) Все тая, като я свърша ще пусна снимки

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 11 мар 2007 23:58

Сам си стигнал до извода защо няма да стане :wink:

Върни се в “Направи си сам!”