Колеги днеска окончателно завърших Джетката с пастирането , утре снимам пред гаражо и ше помолиа някой желаещт да помогне със снимките щот аз сам неграмотен и немога да се оправя ...
Пастата е марка Qv незнам колко е читава ама стана добре ....
Препоръчайте ми вакса за брони ... мързиме да тарса с търсачката ..
Пастиране
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- _ST_
- Автомобил:
- Двигател:

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
преди около 3 години аз и един приятел нямаше какво да правим /той имаше някаква паста/ и решихме да му пастираме фиата /беше бял/ 4 часа търкахме и като по чудо бялата кошница светна ама ние за първи път въобще хващахме паста и не знаехме какво да правим и просто минахме целия фиат от-до стъкла стопове брони и та за стъклата ,че при нормален дъжд /не порой/ почти нямаше нужда от чистачки водата стоеше на капки но ефекта беше само за около 2 седмици
прецакват се чистачките ... за норматив
- _ST_
- Автомобил:
- Двигател:
checheneca написа:преди около 3 години аз и един приятел нямаше какво да правим /той имаше някаква паста/ и решихме да му пастираме фиата /беше бял/ 4 часа търкахме и като по чудо бялата кошница светна ама ние за първи път въобще хващахме паста и не знаехме какво да правим и просто минахме целия фиат от-до стъкла стопове брони и та за стъклата ,че при нормален дъжд /не порой/ почти нямаше нужда от чистачки водата стоеше на капки но ефекта беше само за около 2 седмици
ами пича не се е оплакал нещо от чистачките

stanilcho написа:checheneca написа:преди около 3 години аз и един приятел нямаше какво да правим /той имаше някаква паста/ и решихме да му пастираме фиата /беше бял/ 4 часа търкахме и като по чудо бялата кошница светна ама ние за първи път въобще хващахме паста и не знаехме какво да правим и просто минахме целия фиат от-до стъкла стопове брони и та за стъклата ,че при нормален дъжд /не порой/ почти нямаше нужда от чистачки водата стоеше на капки но ефекта беше само за около 2 седмици
ами пича не се е оплакал нещо от чистачкитепък и аз лично не виждам смисъл да си пастираш стъклата
ефекта не е траен
ае и поздрави
Щото като пастираш колата ефекта трае 6 години?

То си иска постоянство

mironti написа:А някой може ли да ми каже с пастиране оправя ли се избеляла боя.Проблема ми е следния:боядисаха ми броните и лаисните с боя правена на компютър за да е еднаква с тази на колата,но боята на колата е много бледа в сравнение с новата.Ще се радвам ако някой знае как да отстраня проблема
Като боядисаш и избледнелите части наново

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mironti написа:А някой може ли да ми каже с пастиране оправя ли се избеляла боя.Проблема ми е следния:боядисаха ми броните и лаисните с боя правена на компютър за да е еднаква с тази на колата,но боята на колата е много бледа в сравнение с новата.Ще се радвам ако някой знае как да отстраня проблема
Според мен ще се подобрят нещата, проблема мисля е в лака я не от боята . Но колеги бояджии биха дали по-точен отговор .
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
komm написа:Купих си полираща машинка , ама такава на която диаметъра е 24 см.
Има и две торбички които се слагат. Не ми е ясно пастата колко и каде да се маже. може ли направо на гъбата?

а така и аз съм тръгнал по тоя път.все още не съм си закупил мащинка ама скоро.гледам че има разни приставки за дрелки и флеКСЕРИ.аз си мисля че флесера е много оборотен и може да стане някой гаф а за дрелката може ако е на акумулаторната щото развива по малко обороти и е по удобна