Благодаря ти колега!
П.П. е аз като пръсна само отстрани фаровете(по челните повърхности),защо ще светят по-слабо???Нали рефлектора и стъклото няма да ги пипам
Затъмняване на фарове?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:LILO&STICH написа:и на Г2 става,само трябва мерак човече
На тройката по този начин няма промяна в светлината. А кое ще се боядисва с черно на двойката, така че пак да си свети
Правиш си кръстачки от ламарина и ги боядисваш черни, черното се отразява в рефлектора и рефлектора стои черен

П.П.За съжаление WESEM са пуснали само една партида от фаровете с кръстачки, който сварил - сварил

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,много си прав но ефекта,поне при мен не идва от "кръстачките",ами от отражателя на крушката!NovobranecGT написа:Stefan написа:LILO&STICH написа:и на Г2 става,само трябва мерак човече
На тройката по този начин няма промяна в светлината. А кое ще се боядисва с черно на двойката, така че пак да си свети
Правиш си кръстачки от ламарина и ги боядисваш черни, черното се отразява в рефлектора и рефлектора стои черенКато ми остане свободно време, може да си поиграя и да видим какво ще стане, но нещо не ми се нрави да ми хлопат ламаринки във фара и ще трябва да ги залепя с прозрачен силикон и вече става една(от областта на Golfer)
Като че ли съвсем не е добра идея
![]()
П.П.За съжаление WESEM са пуснали само една партида от фаровете с кръстачки, който сварил - сварил