според мене за пожарогасителя винаги трябва да се намери място.
в последната кола която купих имаше такъв тип дезодорант-като го погледнах-незнам какво му се беше случило но се разтичаше не дай си боже да се наложи да го ползвам незнам кво праим с такъв боклук.
не се свидете за 20-30 лв като може да ви изгори кола за хиляди левове
Идея за пожарогасител
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
- Johnny_Brawo
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: BWA
Re: Идея за пожарогасител
Не бе пич, не нападам
Вярвам ,че не си от тия хора дето подминават спокойно кофти ситуация по пътя. Просто казвам ,че е хубаво да се помага с каквото може,когато може! Нищо повече !
Мир и либоф .
А вярно да го закича до газовата не ми беше хрумнало ... колкото и тъпо да звучи.
Благодарности за предложението. Безаварийна на всички !

А вярно да го закича до газовата не ми беше хрумнало ... колкото и тъпо да звучи.
Благодарности за предложението. Безаварийна на всички !
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
emohrisstov написа:Долу в ляво до шофиорската седалка![]()
Колегата mariovasi да покаже малко снимков материал и да разясни как го е захванал там
Не пречи уверявам Ви.
- milkonikolov
- Автомобил:
- Двигател:
аз преди известно време реших да си пробвам спрей пожарогасителя върху един горящ контеинер за боклук. Ефекта беше, че не само не загаси оганя ами и даже го разпали, щото само му духаше
.
още на следващият ден си взех прахов БС 1кг за 16 лв. не е малко ама поне си знам че имам пожарогасител.
взех го от тука http://www.fire.bg ако някои го интересува.
PS.само да знаете че тези праховите трябва да се презареждат всяка година иначе се сбива прахта.

още на следващият ден си взех прахов БС 1кг за 16 лв. не е малко ама поне си знам че имам пожарогасител.
взех го от тука http://www.fire.bg ако някои го интересува.
PS.само да знаете че тези праховите трябва да се презареждат всяка година иначе се сбива прахта.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
milkonikolov написа:...PS.само да знаете че тези праховите трябва да се презареждат всяка година иначе се сбива прахта.
И аз си мислех като теб. Но преди да разбера за пожарогасителите, че се минават на прегледи всяка година си търкалях един в колата 4 години подред. Прахов, едричък. Като си купих новия от fire.bg, стария реших да го пробвам и пръснах малко в гаража. Кво ти малко, той направи струя над 5 метра. Лошото беше, че не можах да го спра. Продължи да издиша леко и така докато свърши.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Ето къде побрах аз моя, след като две години го търкалях в багажника. Сега остава само проверка и заверка
Колата е Голф 3, а мястото е в нишата зад десния стоп. Моя беше със стойка и просто трябваше да я захвана с две самонарезни винтчета. Зад мокета има нещо като метална гредичка за която захванах стойката. Не ме кефи, че е до газовата бутилка, но това място ми се стори най-удобно.

Колата е Голф 3, а мястото е в нишата зад десния стоп. Моя беше със стойка и просто трябваше да я захвана с две самонарезни винтчета. Зад мокета има нещо като метална гредичка за която захванах стойката. Не ме кефи, че е до газовата бутилка, но това място ми се стори най-удобно.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Ето го и моя в едно много практично за мен място и ми е под ръка ако недай боже се наложи

- milkonikolov
- Автомобил:
- Двигател:
brum и твоя ли е от Fire.bg?
на Динко се е получило супер, и моя има стойка за кола самоче аз не бих искал да дупча по ламарините.
на Динко се е получило супер, и моя има стойка за кола самоче аз не бих искал да дупча по ламарините.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги некои виждал ли е как е на старите бенцове оригинално отпред на самата седакла стои пожарогаситела даите идеии как да го направим на голфиета

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
milkonikolov написа:brum и твоя ли е от Fire.bg?
От fire.bg е. И не съм дупчил нищо - имаше си няколко отвора в ламарината там, използвах готов.
P.S. А, ама аз не съм казал каде съм го монтирал

-
- Автомобил:
- Двигател:
е да сагласен сам колега ама аз искам да го направа така като на бенцовете да ти е под рака веднага то да не трябва да се нага де

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
до колегата, mariovasi исках там да го сложа но нещо, ми пречи поне на мен
Ето каде, го приспособих и моя

Ето каде, го приспособих и моя
- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Само да ви светна колеги,че във всяка пожярна команда пълнят пожарогасители и срокат им е 1 година.Така,че ако имате пожарогасители на по 2-3 год и на горе забравете ,че ако се наложи (не дай Боже) ще ви свършят работа.Аз лично имам един стар ладов пожарогасител (Ятрус ли беше ,не си спомням сега,от по-късите) и през две години го зареждам.По междо другото е хубаво да си сложите и по един такъв в къщите,като мен.Защото ми се вижда малко тъпо да си подсигуриш колата а домът да ти остане на произвола.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Пожарните пълнят... добре, но стикери слагат ли, че пожарогасителя е минал проверка и е напълнен? Защото полицаите търсят стикера
Че трябва да има пожарогасител и у дома си много прав 

- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Разбирасе колега
А иначе трябва доста да си го ядосал тоя катаджия,че чяк и стикера да ти гледа

А иначе трябва доста да си го ядосал тоя катаджия,че чяк и стикера да ти гледа