Запечатан багажник?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
LuIS написа:SIMETO1 написа:На бронята с нитове ще я слагам щот не ми се занимава да правя отвор в бронята
е хубаво .. ще запушеш капака и ще сложиш на бронята с нитове номера.. е това пълна цигания.. за 20 лева ли си да ти направи някой пласмасаджия дупка за номера..
Подкрепям!
Това за мен е варианта,иначе забоден директно на бронята рег. номера ми прилича на ако от врабче

- ReD_LiNe
- Автомобил:
- Двигател:
Дашо написа:LuIS написа:SIMETO1 написа:На бронята с нитове ще я слагам щот не ми се занимава да правя отвор в бронята
е хубаво .. ще запушеш капака и ще сложиш на бронята с нитове номера.. е това пълна цигания.. за 20 лева ли си да ти направи някой пласмасаджия дупка за номера..
Подкрепям!
Това за мен е варианта,иначе забоден директно на бронята рег. номера ми прилича на ако от врабче
Другия вариант е да си купиш тунинг броня с направен отвор за номера . но ще ти излезе по евтино някой да ти преправи тази

КАТ
Ivo_W12 написа:По принцип ако нямаш осветление на номера от КАТ могат да ти правят проблеми.
И със сигурност ще ти направят СПРЯН ОТ ДВИЖЕНИЕ говори ли ти нещо?

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
RwR написа:Ivo_W12 написа:По принцип ако нямаш осветление на номера от КАТ могат да ти правят проблеми.
И със сигурност ще ти направят СПРЯН ОТ ДВИЖЕНИЕ говори ли ти нещо?
Абе колеги,ама така ли се спира автомобил от движение

Наистина трябва да има осветление на задния номер,но ако няма много е малка вероятността от цялата кола точно за това да се хванат

И все пак е много по-добре да има дупка в бронята с осветление

- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
Направи си го с луминисцентна лампа(не ме поправяйте за тъпия правопис)
около самия номер..не е кич и върши перфектна работа!Има такива,на които им се регулира осветлението,обаче те са освен че по скъпи и могат да го гепят някъде...Иначе тези по обикновените са по достъпни-нема пускам снимки щото в Интернет има снимки може да погледнеш-ако ти хареса сложи нема да сбъркаш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Дашо написа:Абе колеги,ама така ли се спира автомобил от движение![]()
Наистина трябва да има осветление на задния номер,но ако няма много е малка вероятността от цялата кола точно за това да се хванат![]()
Така говориш, защото на теб не са ти правили сценки заради изгорели крушки на осветлението на номера вечер. Знаем си стоката.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Абе мани ме мене.Не знам за теб,ама аз познавам доста хора и досега съм чувал за всякакви проверки-за грайфери на гумите,за стикер за кола с газ,за жилетки,за затъмнени стъкла и т.н.,но никой не се е оплакал,че са му се заяли за осветлениетоmyrshavija написа:Дашо написа:Абе колеги,ама така ли се спира автомобил от движение![]()
Наистина трябва да има осветление на задния номер,но ако няма много е малка вероятността от цялата кола точно за това да се хванат![]()
Така говориш, защото на теб не са ти правили сценки заради изгорели крушки на осветлението на номера вечер. Знаем си стоката.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
з
виждам че темата стана дълга и широка но искам да обясня нещо за нита.Имам един приятел сега си прави Вартбурга трепач та се наложи да махне номера отрязохме нита с ножовката посе има една малка дупчица там пробихме една по голяма дупка от тази и с поп нит го занитихме и стана идеално и до сега не са му правили проблем